Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Σαμαράς: Θα κάτσω στο σκαμνί όλους τους σκευωρούς - Τσίπρας, Καμμένος, Παπαγγελόπουλος, Πολάκης δεν θα γλιτώσουν

Αναφερόμενος στο Σκοπιανό, σε ερώτηση για το δέχθηκε τελεσίγραφο από τις ΗΠΑ και την ΕΕ απαντά «τελεσίγραφο από τους ξένους δίνεται μόνο σε όσους είναι έτοιμοι να υποχωρήσουν»

Η παροχολογία της κυβέρνησης θα δημιουργήσει περισσότερους εχθρούς από φίλους, δηλώνει ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξη στα «Παραπολιτικά» και τονίζει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ έχει τελειώσει.

«Οι δόλιοι της κυβέρνησης προαναγγέλλουν, στήνουν και σπιλώνουν», δηλώνει ο πρώην πρωθυπουργός και συνεχίζει: «Τσίπρας, Καμμένος, Παπαγγελόπουλος και Πολάκης δεν θα γλιτώσουν». «Θα κάτσω στο σκαμνί όλους τους σκευωρούς». «Τους περιμένω. Θα τους πάω μέχρι τέλους. Δεν αστειεύομαι», λέει ακόμη για την υπόθεση Novartis.

Αναφερόμενος το ζήτημα της δημόσιας τηλεόρασης, δηλώνει ότι δεν μετανιώνει που έκλεισε εκείνη την ΕΡΤ, ενώ μιλώντας για την περίοδο Βαρουφάκη στο υπουργείο Οικονομικών, σημειώνει ότι θεωρεί απαραίτητο να γίνει εξεταστική επιτροπή.

Τέλος, αναφερόμενος στο Σκοπιανό, σε ερώτηση για το δέχθηκε τελεσίγραφο από τις ΗΠΑ και την ΕΕ απαντά «τελεσίγραφο από τους ξένους δίνεται μόνο σε όσους είναι έτοιμοι να υποχωρήσουν».

2 σχόλια:

  1. μαλακιες, μονο ο Τσιπρας εχει τ αρ... να ανοιγη φακελους, ολα τ αλλα ειναι αλλα λογια ν αγαπιομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι λέει ο πρώην; καλά του είχε πει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, "τα έκανε θάλασσα".
    Ακόμη χειρότερος όμως ο Κυριάκος, καθώς τα ακροδεξιά λαμόγια εκμεταλλεύονται την αχρηστίλα του και ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια, - οι φελλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News