Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Δήμος Έδεσσας: «Θα είμαστε οι τελικοί νικητές - Θα συμμαχήσουμε με οποιονδήποτε είναι απέναντι από τη σημερινή Δημοτική Αρχή», δήλωσε ο Γ. Τσεπκεντζής

Δείτε φωτογραφίες

Παρουσία στελεχών και φίλων, ο υποψήφιος Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννης Τσεπκεντζής παρουσίασε την υποψηφιότητά του, ως επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ», σε ειδική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Έδεσσας.

Ασκώντας έντονη κριτική στη σημερινή Δημοτική Αρχή, ο κ. Τσεπκεντζής δήλωσε ότι, «στο Δήμο Έδεσσας – Βεγορίτιδας χάθηκε πολύτιμος χρόνος τα τελευταία χρόνια. Οι υποδομές παραμελήθηκαν, το ανθρώπινο δυναμικό δεν αξιοποιείται, οι κοινωνικές δομές αλληλεγγύης ατόνησαν, οι δημοτικές λειτουργίες υποβαθμίστηκαν, παιδεία και πολιτισμός αποτελούν έννοιες σχεδόν ανύπαρκτες, επικρατεί αναπτυξιακή στασιμότητα, οι άνθρωποι φεύγουν και οι τοπικές κοινότητες αφέθηκαν να τραβήξει η κάθε μια τον δρόμο της. Δίχως όραμα, δίχως γνώση, δίχως σχέδιο. Η πολιτική του διχασμού και της αδράνειας είναι αυτή που επικρατεί».

Μάλιστα, ο υποψήφιος Δήμαρχος δεν σταμάτησε εκεί την κριτική του, αλλά έκανε λόγο για «πελατειοκρατία και αδράνεια», ενώ υπογράμμισε πως «η οσμή σκανδάλων προκαλούν την απέχθεια των πολιτών και μη συμμετοχή, ιδιαίτερα των νέων, στην πολιτική. Οδηγώντας εν τέλει σε έναν φαύλο κύκλο “επαγγελματιών” της πολιτικής. Ίδια πρόσωπα, ίδιες πρακτικές». Και συνέχισε: «Η σημερινή διοίκηση του Δήμου, φέροντας το μέγιστο μερίδιο ευθύνης για τη σημερινή κατάσταση, έχει κριθεί μετά από δύο συνεχόμενες θητείες ως ανεπαρκής στη συνείδηση των συνδημοτών μας, προκειμένου να οδηγήσει τον τόπο μας στην έξοδο από την κρίση. Αποτελεί μέρος του προβλήματος, όχι της λύσης».

Ο δημοσιογράφος του Aridaia News απευθύνοντας ερώτηση προς τον υποψήφιο Δήμαρχο, τον ρώτησε αν η έντονη παρουσία πολιτικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την πρώτη συνάντηση, μεταφράζεται και σε χρίσμα από το κυβερνόν κόμμα. Ο κ. Τσεπκετζής παραδέχτηκε ότι πολλά είναι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζουν την κίνηση, ωστόσο ο σχηματισμός είναι υπερκομματικός. Θέλησε μάλιστα να κάνει σαφές, ότι «είμαστε πολίτες από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους με παρουσία στη ζωή της πόλης, οι οποίοι μοιραζόμαστε κοινές αγωνίες, ελπίδες και αξίες».

Παράλληλα, εξέφρασε την σιγουριά του ότι «θα είμαστε οι τελικοί νικητές», ενώ όταν ερωτήθηκε τι θα πράξει η δημοτική κίνηση σε περίπτωση που δεν περάσει στον δεύτερο γύρο, απάντησε αφοπλιστικά με τα εξής λόγια: «σε αυτή την απίθανη περίπτωση, θα είμαστε με οποιονδήποτε είναι απέναντι από τη σημερινή Δημοτική Αρχή». Ευχήθηκε μάλιστα να πράξουν και οι υπόλοιπο συνδυασμοί το ίδιο.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News