Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Ολικό «λίφτινγκ» στον αύλειο χώρο του Ξενιτίδειου Πνευματικού Κέντρου Αριδαίας (ΦΩΤΟ)

Άλλο ένα έργο, που θα αναβαθμίσει την εικόνα της πόλης μας

Συνεχίζονται οι εργασίες ανάπλασης του αύλειου χώρου του Ξενιτίδειου Πνευματικού Κέντρου και του Δημοτικού Ωδείου. Άλλο ένα έργο, που θα αναβαθμίσει την εικόνα της πόλης μας.

Στόχος είναι να διαμορφωθεί ο εξωτερικός χώρος των κτιρίων, ώστε να γίνει πιο λειτουργικός και να εξασφαλιστεί η ανεμπόδιστη και ασφαλής κίνηση των πεζών. Θα γίνει πρόσβαση για ΑμεΑ και όδευση τυφλών. Θα κατασκευαστούν χτιστά καθιστικά από εμφανές μπετό και ξύλινη επίστεψη. Η παρέμβαση θα ολοκληρωθεί με φωτισμό του χώρου και τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού από το έργο της διαμόρφωσης κοινόχρηστων χώρων που ακολουθεί.



8 σχόλια:

  1. ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΤΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΟΔΕΥΟΝΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ; ΟΠΟΥ ΒΡΕΙ ΔΕΝΤΡΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ.ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ Η ΑΡΙΔΑΙΑ ΜΑΠΑ,ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΙΣΟΠΕΔΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ.(εσυ βαζε τα σχολια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ελατε να δειτε τα χαλια σας και στην ανατολικη.6 μηνακια μειναν χαρειτε .ΕΝΑΣ ΠΡΩΙΝ ΔΙΚΟΣΑΣ.κρατα τα μηνυματα μου βαφειαδη.θα εκπλαγειτε μολιςμαθετε το ονομα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βάζω στοίχημα ρε μάγκα οτι πριν να γαμήσεις η δικιά σου παίρνει παυσίπονο

      Διαγραφή
    2. εγω σκεφτομαι πως θα κοιμηθω το βραδυ απο τωρα επαθα ΣΟΚ με τον ΠΡΩΙΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News