Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Έδεσσα: Έκθεση της Τροχαίας με θέμα την οδική ασφάλεια των παιδιών

Πρόσκληση

Ήδη ξεκίνησε να λειτουργεί η Έκθεση Τροχαίας, με θέμα την οδική ασφάλεια των παιδιών.

Στην προσπάθεια αυτή για την ευαισθητοποίηση του κοινού σ' αυτό το τόσο σοβαρό θέμα,παρούσα η Τοπική Διοίκηση Πέλλας της Διεθνούς 'Ενωσης Αστυνομικών, συνδιοργανώνοντας την εκδήλωση από κοινού με το Τ.Τ. Έδεσσας και την Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας.

Μέχρι στιγμής, με την ευλογία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ. Ιωήλ, η εκδήλωση τυγχάνει μεγάλης επιτυχίας, με ανάλογη επισκεψιμότητα και ευμενή σχόλια.

Σας περιμένουμε την τελευταία ημέρα [Παρασκευή 12-10-2018], σύμφωνα με την συνημμένη πρόσκληση, στην εκδήλωση για την κλήρωση ποδηλάτων στους μαθητές που συμμετείχαν στην έκθεση, τα οποία διέθεσαν οι συνδιοργανωτές και λοιποί υποστηρικτές αυτής της τόσο σπουδαίας εκδήλωσης.

Θα αποτελούσε ιδιαίτερη τιμή για εμάς η συμμετοχή σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News