Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Ποιοι σκέφτονται να είναι υποψήφιοι Δήμαρχοι Αλμωπίας - Όλο το παρασκήνιο

Διαβάστε όλο το παρασκήνιο

«Αχαρτογράφητα νερά» θυμίζει το τοπίο στον Δήμο Αλμωπίας, όσον αφορά στις επικείμενες υποψηφιότητες για τις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο, είναι το γεγονός ότι ο νυν Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος θα διεκδικήσει την επανεκλογή του, μετά από μία θητεία που χαρακτηρίστηκε από έντονη κινητικότητα, υλοποίηση σημαντικών έργων (με κορυφαίο την κατασκευή του αποχετευτικού της Αριδαίας) και προγραμματισμό για τα επόμενα χρόνια. Η σημερινή Δημοτική Αρχή έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στις υποδομές, ενώ το μεγάλο στοίχημα ήταν εξ αρχής και παραμένει η καθημερινότητα, όπου γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια. Σίγουρα, ο σημερινός Δήμαρχος αποτελεί ένα δυνατό χαρτί.

Στον χώρο της κεντροαριστεράς πολλά ακούγονται, όμως το βέβαιο είναι ότι οι συζητήσεις δεν έχουν οδηγήσει μέχρι σήμερα σε σύγκλιση. Συγκεκριμένα, έχουν ακουστεί πολλά ονόματα. Ένα απ’ αυτά είναι ο πρώην Δήμαρχος Αλμωπίας και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρης Πασόης, ο οποίος όμως φαίνεται πως έχει χάσει την επιρροή του στη δημοτική του ομάδα, που φαίνεται να αναζητά κάτι διαφορετικό. Από την άλλη, κινητικότητα υπάρχει γύρο από το όνομα του πρώην Δημάρχου Αριδαίας Σάκη Χατζηδημητρίου, ωστόσο υπάρχει μία αμφισβήτηση ως προς το αν θα φτάσει μέχρι… την πηγή, καθώς στις προηγούμενες εκλογές είχε δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος, όμως τελικά έκανε πίσω πριν… πιει νερό. Ταυτόχρονα, ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει ο άλλοτε υποψήφιος Δήμαρχος Εξαπλατάνου Παράσχος Τσάνταλης που φαίνεται να επηρεάζει την ομάδα Παρούτογλου από την παράταξη Πασόη, όπως και του Χρήστου Σαπουντζή. Ενδιαφέρον για τη διαδικασία ανάδειξης υποψηφίου, φαίνεται πως δείχνει ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης, ο οποίος δείχνει πως θέλει να έχει λόγο στη διαμόρφωση του ψηφοδελτίου και να στηριχθεί κάποιο πρόσωπο από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν φαίνεται να υπάρχει σύγκλιση απόψεων μεταξύ των παραπάνω.

Την ίδια στιγμή, από τον χώρο της κεντροδεξιάς εξετάζει την υποψηφιότητά του ο Χρήστος Μπάτσης. Υπήρξε 2,5 χρόνια Αντιδήμαρχος στην κορυφαία θέση της καθημερινότητας, ενώ είναι ενδεικτικό ότι ανέλαβε καθήκοντα με ορισμό του Δημάρχου πρώτος όταν η σημερινή Δημοτική Αρχή εγκαταστάθηκε στο Δημαρχείο. Ωστόσο, άρχισε να διαχωρίζει τη θέση του, από τη στιγμή που αντικαταστάθηκε από Αντιδήμαρχος. Σήμερα, φήμες τον θέλουν να έχει την πρόθεση να είναι υποψήφιος Δήμαρχος, απέναντι στον συνδυασμό με τον οποίο εκλέχθηκε το 2014.

45 σχόλια:

  1. ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ;;;;;; ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ;;; ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΑ Ο ΜΠΙΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον σακη αδικα τον γραφετε. Και το 14 τα ιδια ελεγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν τους βλέπεις καν Μπινο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τοσα εργα δεν εχουν γινει ουτε τα χρονια πριν την κριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΓΏ ΔΝ ΤΟΝ ΨΗΦΊΣΩ ΞΑΝΑ ΌΠΩΣ Κ ΑΡΚΕΤΟΊ ΑΛΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mε ποιόν θα κατέβει ο Μπίνος κ. Βαφειάδη μόνος του ?
    Από που απορρέει η σιγουριά της καθόδου του κ. Μπίνου? Με ποιους θα κατέβει?
    Ο χατζηδημητρίου είναι κλεισμένος με ονόματα αξιόλογα. 5 θέσεις για γυναίκες και7 γιό άνδρες κρατάει γιά συγκεκριμένα ονόματα πού ελπίζει ότι στό εγγύς μέλλον και αυτά θα ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο.
    Σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗ ΦΟΡΆ ΥΠΉΡΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΥΠΟΨΗΦΙΌΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΕ. ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΆ ΤΟΥ ΣΆΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ.

      Διαγραφή
    2. ανακοίνωση ελπίζω οχι σε ασημα και παράνομα σάιτ της πολυκατοίκιας, κρίμα και ειναι επιστήμονας και της πιάτσας, πάλι αρχισε λανθασμένα.

      Διαγραφή
  7. Ο Σάκης με τον Τσάνταλη χέρι χέρι θα πάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν το κανει αυτο ο Σακης αντε για, θα του φυγουμε χιλιαδες

      Διαγραφή
    2. ποιός ειναι ο Τσάνταλης ρε παιδιά; αυτός με τα ουζα;

      Διαγραφή
  8. ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕς.Ο ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΟΜΟΡΦΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το χρημα περισευε εκεινα τα χρονια, πασοκαρα ολε

      Διαγραφή
  9. Plaka kanete
    Edw thelei o mpatsis
    O sakos sas peiraxe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μπάτσης όσο ήταν αντιδήμαρχος ήταν χειροκροτητης.μολις άδειασε την καρέκλα κακός ο Μπινός. Ποιον θα πείσεις ρε φίλε; Ούτε τον εαυτό σου. Σώσε πρώτα την υστεροφημία σου ζητά μια μεγάλη συγνώμη που φέρθηκε τόσο αχάριστα και κάτσε σπίτι σου.

      Διαγραφή
    2. τι ειναι η υστεροφημια...αγραμματος ειμαι

      Διαγραφή
    3. το αγράμματος δεν πειράζει, αγάμητος μην εισαι.

      Διαγραφή
    4. ..απάντηση ανθρώπου με επίπεδο!

      Διαγραφή
    5. 7.28 εισαι καλος στις ανωνυμες βλαχομαγκιες...

      Διαγραφή
  10. Η αποψινη συναντησυ θα κρίνει πολλά.ψαξτο Βαφειάδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΝΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛ....

      Διαγραφή
  11. Εγώ τον μπινο θα τον ψηφίσω ξανά κι ας έκανε και λάθη. Ο άνθρωπος είναι εκεί για να προσφέρει. Δεν είχε ανάγκη από το μισθό του Δημάρχου. Ούτε κάνει βιοπορισμό. Και κυρίως σέβεται τα χρήματα του κοσμακη. Ηθικός και τίμιος και είναι σημαντικό που κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ.......
    ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΝΕΙΣ. .....
    ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.....
    ΔΗΜΑΡΧΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ....
    ΟΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ......
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΝ ΜΑΙΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. που ειναι εκεινα τα χρόνια ρε παιδιά; κατι τετραετίες με ΣΕΞ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ, εκεινα ηταν χρονια ειδικα στα υπογεια του Μαξιμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ,ΟΤΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΙΑ, ΟΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δες τη φωτογραφία κ βγάλε συμπέρασμα ποιος θα είναι ΞΑΝΆ Δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σακη κατσε στα αυγα σου και το 2014 τα ιδια εκανες εχεις κουρασει τον κοσμο καταλαβε το φτανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. εγω θα ψηφισω αυτον που θελει φιλιες με τους καλους μας φιλους, στα βορεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. AΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΕ ΑΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΙΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΕΙΣ ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΒΡΗΤΕΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΣΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΡΕΣ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΥΣΙΚΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το χειροτερο σεναριο, η ξεφτιλα των πολιτικων, ετσι θα κανει περιπατο ο Μπινος....σκεψου (αν μπορεις) και θα καταλαβεις.

      Διαγραφή
    2. ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ 7.47 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    3. Δέν χρειάζετε πολύ μυαλό ούτε μεγάλη φαντασία, με ελάχιστο ψάξιμο καταλαβαίνεις ότι είναι ο μόνος που μπρορεί πρώτον να κερδίσει τον Μπίνο με άνεση, δεύτερο συμαντικό μπορεί να βάλει μία τάξη στις υπηρεσίες του Δήμου και τρίτον είναι πραγματιστής με φαντασία και μπρορεί να προσφέρει. Τον ξέρω ελάχιστα, δεν τον ψήφισα ούτε θα τον ψηφίσω γιατί ανήκει σε άλλους πολιτικούς χώρους απ ότ ότι εγώ. Έχω πάει σε πολλά δημοτικά συμβούλια και έβγαλα αυτό το συμπέρασμα

      Διαγραφή
    4. φαντάζομαι 12.07 ενοεις τον Ασβεστόπουλο, ε λοιπον μ αφήνεις κάγκελο, οκευ καλο παιδι δημοσιουπαλληλικη νοοτροπία χωρις φαντασια, οσο αυτο με το "μπορει να κερδισει τον Μπινο με ανεση" νομιζω πρεπει να το κόψεις γιατι σε πειράζει.

      Διαγραφή
    5. ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ, ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΚΟΡΟΙΔΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

      Διαγραφή
  19. ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ..ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ...ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κατι μας ειπες γίδι, που την ειδες εσυ την αξιοκρατια 40 χρονια; θεωρια του κώλου πουλάς, στον Μπινο ανακαλυψες την μη αξιοκρατία; ενω τοσα χρόνια γίδι την εβλεπες απ αλλους, αντε πλυσου και δες το κορίτσι με το αλογο να φτιαχτείς.

      Διαγραφή
  20. O Mpinos Tha ksanavgei alla oxi me apoliti pleiopsifia
    Katevase Kai ton Giortso Kai tin Mpagki pou exoun dieisdisi Kai se alous xwrous Kai I autodunamia erxetai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. βρε το μανεκεν με πιον θα παει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. θα τον βγαλουμε δημαρχο και ολλα καλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. το μανεκεν ειναι πρωην αντιδημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News