Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Ραντεβού στα... κρυφά για Τσίπρα - Καμμένο! Γεύμα στη Λέσχη Αξιωματικών με "μενού" τη συγκυβέρνηση

Λίγες ώρες νωρίτερα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε επιχειρήσει να δώσει απαντήσεις στις «φωνές» από στελέχη κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ για «διαζύγιο»

Ένα ραντεβού που πολλοί περίμεναν αλλά… κανείς δεν έμαθε μέχρι τη στιγμή που έγινε. Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος δεν συναντήθηκαν στο Μαξίμου, δεν μίλησαν τηλεφωνικά αλλά υπό άκρα μυστικότητα επέλεξαν να γευματίσουν μαζί το μεσημέρι της Δευτέρας (15.10.2018) στη Λέσχη Αξιωματικών στη Ρηγίλλης.

Ήταν 15:10 όταν ο Πάνος Καμμένος εμφανίστηκε στην είσοδο της ΛΑΕΔ, στη συμβολή της Ρηγίλλης με τη Βασιλίσσης Σοφίας, για να υποδεχτεί τον πρωθυπουργό. Τρία λεπτά μετά, με χαλαρή διάθεση έφτασε και ο Αλέξης Τσίπρας μέσω της οδού Μουρούζη.

Μάλιστα, η εφημερίδα Τα Νέα παρουσιάζει σήμερα (16.10.2018) και φωτογραφίες από τη στιγμή της άφιξης των δυο πολιτικών στη ΛΑΕΔ. Το γεύμα ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο έμεινε… μυστικό. Δεν είχε ανακοινωθεί ούτε από το Μαξίμου ούτε από το Πεντάγωνο.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος, σύμφωνα με Τα Νέα, Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος επανέλαβαν τη συμφωνία που είχαν κάνει λίγο καιρό πριν: να προχωρήσουν μαζί στη συγκυβέρνηση έως τον Μάρτιο, όταν και αναμένεται να φτάσει στην ελληνική Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών. Να παραμείνει δηλαδή το «πολιτικό μορατόριουμ» που είχαν συμφωνήσει οι δυο τους λίγο πριν ο Πάνος Καμμένος φύγει για τις ΗΠΑ και μιλήσει για Plan B στο Σκοπιανό. Μια εναλλακτική πρόταση για την οποία, όπως είπε στην ΕΡΤ, ο πρωθυπουργός ήταν ενήμερος αλλά όχι σύμφωνος.

Το μενού

Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος απόλαυσαν το γεύμα τους στη Λέσχη Αξιωματικών και συμφώνησαν πως συνεχίζουν μαζί μέχρι την Άνοιξη.

Για την ιστορία, το μενού περιελάμβανε: αγκινάρες α λα πολίτα, ρολό κοτόπουλο με ρύζι, πένες σουφλέ, σαρδέλα φούρνου με πράσινη σαλάτα, κοντοσούβλι με πατάτες τηγανιτές, πέρκα με πατατοσαλάτα και μοσχάρι κοκκινιστό με ρύζι.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News