Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Δήμαρχος Αλμωπίας: «Σήμα κατατεθέν η καρατζοβίτικη πιπεριά σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Στην 9η Γιορτή Καρατζοβίτικης Πιπεριάς που πραγματοποιήθηκε στο Γαρέφι, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, ο οποίος αφού συνεχάρη τον Πρόεδρο του Μορφωτικού Συλλόγου Γαρεφείου «Κώστας Γαρέφης» κ. Χρήστο Γεωργίου και όλα τα παιδιά που δούλεψαν γι’ αυτή τη μεγάλη γιορτή, αναφέρθηκε στο τοπικό πιπέρι.

Ο Δήμαρχος χαρακτήρισε την καρατζοβίτικη πιπεριά «σήμα κατατεθέν» της Αλμωπίας σε ολόκληρη την Ελλάδα και τον κόσμο και τόνισε ότι γίνεται μια προσπάθεια το τελευταίο διάστημα από την πλευρά του Δήμου σε συνεργασία με ιδιώτη, ο οποίος θα επισκεφτεί σύντομα την περιοχή μας για να δούμε με ποιον τρόπο θα οργανωθεί η διαδικασία ώστε η πιπεριά να διοχετευτεί συνολικά σε μεγάλες ποσότητες, να αυξηθεί η καλλιέργεια και να στηριχθεί ώστε να κατακλίσουμε με επωνυμία τα μαγαζιά της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος τόνισε ότι για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι, θα πρέπει και ο Δήμος να συμβάλει με υποδομές που αφορούν στον αγροτικό τομέα και αναφέρθηκε σε μια σειρά παρεμβάσεων που έχουν γίνει και που προγραμματίζονται να γίνουν.

Δείτε το βίντεο:.

1 σχόλιο:

  1. Δήμαρχε αν είστε άξιος να λεγεστε Μακεδονομαχος φορολογήστε το πιπέρι που έρχεται από την Βαρνταρσκα όπως ο Τραπ προστατεύει τα USA προϊόντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News