Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Ο Καμμένος καταγγέλλει «δημοσιογραφικό αυνανισμό» - Διαψεύσεις και «ο Αλέξης θα νικήσει»

Το tweet που ανήρτησε ο Πάνος Καμμένος στον προσωπικό του λογαριασμό είναι ενδεικτικό

Ο Πάνος Καμμένος, το πρόσωπο αναμφισβήτητα των ημερών, περνά στην αντεπίθεση και επιτίθεται εναντίον δημοσιογράφων για όσα λέγονται και γράφονται.

Το tweet που ανήρτησε ο Πάνος Καμμένος στον προσωπικό του λογαριασμό είναι ενδεικτικό.

Αρχικά επιμένει πως το τηλεφώνημα που φέρεται να του έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, ένα τηλεφώνημα για το οποίο είχε γράψει η Εφημερίδα των Συντακτών, πυροδοτώντας τον… πόλεμο με τον υπ. Άμυνας , δεν έγινε ποτέ.

Επίσης, ο υπουργός Άμυνας επαναλαμβάνει ότι οι αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα, πέραν της Σούδας, «ήδη υπήρχαν».

Στην συνέχεια κάνει λόγο για «δημοσιογραφικό αυνανισμό» (!) αναφερόμενος σε δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τέλος κερνάει… ξύδι και καταλήγει εκφράζοντας την σιγουριά του για δυνατότερους ΑΝΕΛ και «νικητή Αλέξη»!

Το tweet που «ανέβασε» ο Πάνος Καμμένος Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Σήμερα πέραν των φανταστικών διαλόγων από συνομιλία που δεν έγινε από τις ΗΠΑ, τις Βάσεις που ήδη υπήρχαν, ξεπερνώντας τα όρια του κατευθυνόμενου δημοσιογραφικού αυνανισμού με εμφανίζουν στο επικράτειας του ΣΥΡΙΖΑ. Ξύδι και οι ΑΝΕΛ θα μπούμε ισχυρότεροι και ο Αλέξης θα νικήσει».

3 σχόλια:

  1. Ο πολιτικός αυνανισμός στον οποίο επιδιδεται ο ίδιος στην υπόθεση της Μακεδονίας ειναι καθημερινός και επικινδυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε τον χοντρό. Ποιος αυνανίζεται τόσο καιρό δεν το καταλαβαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΆΣΕ ΡΕ ΚΕΦΤΕ ΠΟΥ ΜΙΛΆΣ ΚΙΟΛΑΣ ΔΝ ΞΑΝΑΒΓΕΝΕΤΕ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News