Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Στο Θεοδωράκι ο Δήμαρχος Αλμωπίας, όπως πάντα δίπλα σε όλα τα χωριά (ΦΩΤΟ)

Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με κατοίκους του χωριού και να συζητήσει διαφορά ζητήματα

Το Θεοδωράκι επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος το πρωί του Σαββάτου. Εκεί τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του χωριού κ. Δημήτρης Σουγαρης.

Αμέσως μετά τον εκκλησιασμό, ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με κατοίκους του χωριού και να συζητήσει διαφορά ζητήματα, συνεχίζοντας έτσι να κάνει αυτό που τον χαρακτηρίζει από την αρχή της θητείας του: Να βρίσκεται δίπλα στον κόσμο!






2 σχόλια:

  1. Ε όχι και σε όλα τα χωριά..
    Στον Μεγαπλάτανο δεν ήρθε ούτε στη γιορτή του χωριού μας..
    Δρόμοι όλο τρύπες, η Μπέλιτσα έτοιμη να σκάσει στη πρώτη φθινοπωρινή βροχή και το κτήριο της Κοινότητας σε πολύ κακή κατάσταση..
    Και δεν δίνουν τη παραμικρή σημασία..
    Είναι όλα αυτά που σε όλη την υπόλοιπη Αλμωπία θεωρούνται "αυτονόητα"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News