Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Δεν τα βρήκαν Πασόης, Χατζηδημητρίου, Τσάνταλης, Σαπουντζής για το Δήμο Αλμωπίας

Η συζήτηση οδηγήθηκε για άλλη μια φορά σε αδιέξοδο, γι' αυτό αποφασίστηκε να γίνει και νέα συνάντηση

Συνάντηση πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής οι τέσσερις επίδοξοι υποψήφιοι Δήμαρχοι Αλμωπίας, Δημήτρης Πασόης, Σάκης Χατζηδημητρίου, Παράσχος Τσάνταλης και Χρήστος Σαπουντζής.

Στόχος ήταν να καταλήξουν ποιος θα ηγηθεί ενός ενιαίου ψηφοδελτίου, με την προϋπόθεση ότι αυτό το πρόσωπο θα στηριχθεί από τους άλλους τρεις.

Ωστόσο, η συζήτηση οδηγήθηκε για άλλη μια φορά σε αδιέξοδο, γι' αυτό αποφασίστηκε να γίνει και νέα συνάντηση.

23 σχόλια:

  1. Ποιος σου έδωσε την πηγή Σταυράκη για πες μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ. ΟΙ ΠΑΡΕΪΣΤΙΚΕΣ ΜΑΖΩΞΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΤΕΛΟΣ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΔΩΣΑΤΕ, ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΙΛΕ, ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΚΟΛΑΝΕ ΟΙ ΤΥΠΟΙ, ΤΙ ΔΟΥΛΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ? ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ, Ο ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΠΑΛΙ ΕΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ,Ο ΠΑΣΟΗΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΗΣ ΧΤΥΠΑ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

      Διαγραφή
  4. τους κοιταω και τους 4 και ταξιδευω στο διαστημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγώ απλά ντρέπομαι για την κατάντια αυτού του τόπου, αραγε αυτοί δεν ντρέποντε; απορώ με το θράσος τους, δεν υπάρχουν νέοι ανθρωποι ν ασχοληθούν;

      Διαγραφή
  5. Σε μια κοινωνία εαν θέλει να εξελιχθεί ειναί καλό να ασχοληθούν νέοι ανθρωποι με οραμα καθαροί,ο κοσμος τους βαρεθηκε όλους αυτούς απλά διαλεγει κ ψηφίζει τον λιγοτερο σκάρτο,οι νέοι απο την άλλοι πρέπει να είναι ανετοι οικονομικά γιανα ασχοληθούν,πως να παρατήσεις μια δουλειά γιανα ασχοληθείς με το να ξεβρωμίσεις την σαπίλα με κίνυνο να χάσεις κ την δουλεια σου,οποτε μια ζωή θα βλέπουμε τις ίδιες πανομοιότυπες φάτσες να περιφέρονται αναμέσα μας και να ζητάνε ψήφο ενώ εμείς πίνουμε φρέντο σε κάποιο καφέ της πόλης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποσο δικαιο εχεις φιλε, δες προσωπα και βγαλε συμπερασμα

      Διαγραφή
  6. Σωστός ο 1.22 Μια ζωή τα ίδια πρόσωπα. Οι άλλοι και ενδεχομένως οι καλύτεροι σε μια γωνιά παρατηρούν και δεν θέλουν να μπλέξουν με τη σαπίλα. Εξ άλλου και να επιχειρήσουν το σύστημα θα τους πετάξει έξω. Θέλει τα ίδια γρανάζια να γυρίζουν και να συνθλίβουν την κοινωνία χωρίς διαμαρτυρία. Η Ελλάδα του χτες του σήμερα και του πάντοτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...η Ελλαδα του ζιβαγκο και της καπαρντινας, εκατο χρονια πισω, αρε νεολαια ποτε θα ξεστραβοθεις;

      Διαγραφή
    2. ΜΠΡΑΒΟ 3.49 ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ, ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

      Διαγραφή
  7. ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΕ ΞΕΚΙΝΑ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ,ΜΠΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν λεμε νεο κοσμο και νεα προσωπα εννουμε τον Ασβεστοπουλο δλδ φιλε μου 10:00;;; Τοσο νεα προσωπα;; Οταν λεμε νεους φιλε μιλαμε για προσωπα το πολυ 35 ετων..υπαρχει καποιος τετοιος να βγει μπροστα;;

      Διαγραφή
    2. Δέν χρειάζετε πολύ μυαλό ούτε μεγάλη φαντασία, με ελάχιστο ψάξιμο καταλαβαίνεις ότι είναι ο μόνος που μπρορεί πρώτον να κερδίσει τον Μπίνο με άνεση, δεύτερο συμαντικό μπορεί να βάλει μία τάξη στις υπηρεσίες του Δήμου και τρίτον είναι πραγματιστής με φαντασία και μπρορεί να προσφέρει. Τον ξέρω ελάχιστα, δεν τον ψήφισα ούτε θα τον ψηφίσω γιατί ανήκει σε άλλους πολιτικούς χώρους απ ότ ότι εγώ. Έχω πάει σε πολλά δημοτικά συμβούλια και έβγαλα αυτό το συμπέρασμα

      Διαγραφή
    3. ρε 3.07 τοσο γλυψιμο ρε φιλε, αντε να κατεβει να ησυχασουμε

      Διαγραφή
  8. Σακη φιλε μου αλλα λεγαμε, με τον Τσανταλη; λυπαμαι καλη τυχη αλλα θα μας εχεις απεναντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑΠΕΝΤΑΡΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΟΡΕΟΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΛΑ ΚΑΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαθε γράμματα, ΩΛΛΑ ΚΑΛΛΛΑ με ωμέγα και τρία λάμδα

      Διαγραφή
  10. ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΗ ΜΟΡΦΩΜΕΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΛΑΜΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για να μαθαίνεις Μπούλη, αγράμματο σε ειπα οχι αμόρφωτο, εχει κάποια διαφορά νομίζω...(αν το κατάλαβες ΕΣΗ)

      Διαγραφή
  11. ΒΡΕ ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εκανε στο εσυ λαθος ε και ολα καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News