Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Όλγα Γεροβασίλη: Ο Καμμένος δεν θα ρίξει την κυβέρνηση - Η ΝΔ δίνει χώρο στον Ρουβίκωνα που το μόνο που επιδιώκει είναι η προβολη του (ΒΙΝΤΕΟ)

«Η Συμφωνία των Πρεσπών θα ψηφιστεί», λέει η κα Γεροβασίλη

Όταν περίπου πριν από ένα μήνα, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε στον ανασχηματισμό ότι την θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη αναλαμβάνει η Όλγα Γεροβασίλη, πολλοί αναρωτήθηκαν τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι. Η καρέκλα στο κτίριο της Κατεχάκη θεωρείται… ηλεκτρική, δεδομένου ότι πέρα από την τύχη που χρειάζεται κάποιος για να διοικήσει αυτό το δύσκολο υπουργείο, πρέπει να έχει εμπειρία και τσαμπουκά.

Η Όλγα Γεροβασίλη ανοίγει σήμερα τα χαρτιά της στο newsit.gr και μιλά για όλα τα θέματα του υπουργείου της, αλλά και για τα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας. Δεν διστάζει ακόμα να αποδεχθεί τον χαρακτηρισμό της «βλάχας Ηπειρώτισσας», που τις αποδίδουν οι συνάδελφοι της, όταν μιλούν για το πείσμα της.

Η υπουργός αναφέρεται στην δράση του Ρουβίκωνα και επισημαίνει ότι η αστυνομία θα κάνει τα πάντα για να αντιμετωπίσει ενέργειες που παραβιάζουν την ελευθερία του άλλου. Θέτει, ωστόσο, το ερώτημα, μήπως ενισχύεται ο ρόλος της ομάδας αυτής, εξ αιτίας της μικροπολιτικής αντιμετώπισης από την ΝΔ, καθώς -όπως επισημαίνει- βασική επιδίωξη του Ρουβίκωνα είναι η προβολή του.

Απορρίπτει το επιχείρημα ότι εξ’ αιτίας του νόμου Παρασκευόπουλου, υπάρχουν αυξημένα κρούσματα εγκληματικότητας, λέγοντας ότι τα στοιχεία δείχνουν αλλά πράγματα, ενώ αναφερόμενη στο θέμα των συντάξεων λέει ότι η κυβέρνηση παλεύει με όλες της τις δυνάμεις για να μην ισχύσει αυτό το μέτρο».

Όλη η συνέντευξη της Όλγας Γεροβασίλη στο NewsIt.gr:

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News