Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Ζάεφ: «Είμαστε Μακεδόνες, με το δικό μας έδαφος και τη μακεδονική γλώσσα»

«Με τη συμφωνία προστατεύσαμε τη μακεδονική μας ταυτότητα»

Για την ταυτότητα και τη γλώσσα που εξασφαλίζει η συμφωνία των Πρεσπών μίλησε ξανά, μέσω Facebook αυτή τη φορά, ο Ζόραν Ζάεφ.

«Είμαστε Μακεδόνες, με το δικό μας έδαφος και τη μακεδονική γλώσσα. Με την ιστορία, τον πολιτισμό και την κληρονομιά της Μακεδονίας», ανέφερε ο ίδιος απευθυνόμενος στους πολίτες ενόψει του δημοψηφίσματος της 30ης Σεπτεμβρίου για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Επίσης ο Ζάεφ αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά σε «Ευρωπαϊκή Μακεδονία» και όχι Βόρεια Μακεδονία όπως προβλέπεται στη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ ο ίδιος πρόσθεσε «Με τη συμφωνία προστατεύσαμε τη μακεδονική μας ταυτότητα».

10 σχόλια:

  1. Μακεδόνας θα είσαι μόνο αν η μάνα σου γ....... με Έλληνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα γινεις Μακεδόνας ποτέ σκοπιανε σκοπιανε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή απέτυχε παταγωγώς το δήθεν συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην ΔΕΘ που εξελίχθηκε σε καθαρά ακροδεξιό με θλιβερές ακροδεξιές φιγούρες μπαχαλάκηδων και γραφικών ( βλέπε φωτο με οπίσθια έξω και με εικόνες θρησκευτικές με μάσκες κλπ) προσπαθούν κάποιοι να κοροιδέψουν ακόμη αναπαράγοντας όπως θέλουν κάποια που λέγοντα στα Σκόπια προεκλογικά του δημοψηφίσματος τραβηγμένα.. Εδώ 30 χρόνια δεν διαμαρτυρόταν οι ίδιοι που οι ίδιοι λέγοντας παντού Μακεδόνες και τους φώναζαν και σε όλο τον κόσμο Μακεδόνες σκέτο και τόσα χρόνια έρχονται ακόμα και στην Ελλάδα με διαβατήριο που λέει ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. Ξύπνησαν τώρα που η συμφωνία αλλάζει το όνομα τους από ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ σε ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και πρώτη φορά εδώ και 30 χρόνια αναγνωρίζουν ότι είναι Σλάβοι και με την συμφωνία όποιος βγαίνει εκεί αυτά θα λέει; Τώρα που αναγνωρίζουν ότι δεν έχουν καμιά σχεση με την αρχαία Ελληνική μακεδονία και τον Μεγαλέξανδρο; Που θα βγάλουν το αστέρι της Βεργίνας από την σημαία τους;
    Μετά από 2-3 χρόνια που η Ελλάδα και ιδιαίτερα η Μακεδονία θα δει τα οφέλη από την συμφωνία όλοι θα λένε γιατί δεν την κάναμε 25 χρόνια πριν...
    Δεν βλέπετε ότι ακόμα και η εκκλησία και οι Δήμαρχοι που κάνανε τα συλλαλητήρια στην Πέλλα όλοι έκαναν πίσω γιατί χάνουν στον κόσμο και φοβούνται μπροστά στις δημοτικές εκλογές; ποιοί κάλεσαν στο "συλλαλητήριο" της ΔΕΘ από την Πέλλα; ονομαστικά μπορεί κανείς να μας τους πει; όσο και να προσπαθήσουν κάποιοι να συντηρήσουν ανύπαρκτο δήθεν θέμα προδοσίας κλπ κλπ τόσο πιο πολύ θα χάνουν.. Γιατί μοιάζουν κάθε μέρα περισσότερο με τον Γρουέφσκι κόντρα σε ότι πιστεύει όλη η υφήλιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι ηλ..θιος. Είσαι υπέρ μίας συμφωνίας που δεν θα τηρηθεί από την πλευρά της ΠΓΔΜ γιατι το έχουν αποδείξει από τη στάση τους απέναντι στη ενδιάμεση την οποία γράψανε στα παλιά τους τα υποδήματα. Σε Πιο κόσμο ζεις να έρθουμε και εμείς γιατί την τελευταία φορά που διάβασα την περιβόητη συμφωνία τον πρεσπων η Ελλάδα πραγματοποίησε όλα τα αιτήματά των σκοπιανών, για να καταλάβεις ο Ζαεφ ήταν στεναχωρημένος επειδή δεν του έδωσαν άμεσα την Μακεδονία αλλά θα πρέπει να περιμένει καμία πενταετία προτού ξεκινήσει επίσημα να ζητάει ελληνικά εδάφη(και για να προλάβω του έξυπνους που θα πουν ότι η συμφωνία διασφαλίζει την Ελλάδα από κάτι τέτοιο θέλω να υπενθυμίσω ότι τη ενδιάμεση συμφωνία την καταπατούν καθημερινά τα Σκόπια και κανείς δεν κάνει τίποτα)

      Διαγραφή
    2. vre an8elina esu ntroph sas pou poulhsate thn istoria kai to onoma mas eiste oloi e8nikoi prodotes.

      Διαγραφή
    3. Είσαι χαζός η τομ παριστάνεις?
      Ποιος αποδέχτηκε οτι είναι σλάβος??
      Σκέτο Μακεδόνες διατυμπανιζουν οτι είναι.
      Δηλαδή και ο ζαεφ που το είπε πριν λιγες μέρες στην ευρωβουλή τι ήταν?? Ακροδεξιά φιγούρα??
      Η ακροδεξιά διασπορά ψευδών ειδήσεων?? Ε???
      Όσο για το συλλαλητήριο δεν τολμουσες να πλησιασεις εκει μόνο πιστοποιητικό κοινωνικών και πολιτικών φρονημάτων που δεν ζητούσαν για να σε αφήσουν να περάσεις. Οπότε εσύ ξέρεις καλύτερα γιατί δεν ηταν άνθρωποι της εκκλησίας εκεί και αρκετός κόσμος που φοβήθηκε απο το καλά τρομοκρατίας που διαδιδατε σε όλα τα ΜΜΕ οτι θα γίνουν επεισόδια.
      Αλήθεια
      Που το ξερατε οτι θα γίνουν επεισόδια??
      Επειδή ανεβαζατε στην Θεσσαλονίκη όλα τα συντρόφια σας ,Ρουβίκωνες και λοιπούς μπαχαλακηδες??
      Εκείνοι οι 4 που τυχαία συνελήφθησαν στα διόδια Αφιδνών και ηταν δηλωμενοι αναρχικοί με συμμετοχη μέχρι και σε τρομοκρατικές οργανώσεις, μάλλον δεν πήγαιναν στην Κατερίνη για μπάνια, ουτε να δουν το περίπτερο της αστυνομίας και του στρατού στην έκθεση.
      Μάλλον δεν προλαβατε να ενημερώνεται όλα τα μπλόκα οτι θα περάσουν τα < παιδιά >
      Όπως τότε που διέταξε ο βούτσης να τους κάνουν τζάμπα περιήγηση με τα περιπολικά στην Αθήνα και να τους αφήσουν στα σπίτια τους.
      Όμως δεν αρκεστηκατε εκεί.
      Στειλατε κρανοφόρους αστυνομικούς ( φαντάζομαι ηταν οι ίδιοι που φερατε και στις Πρέσπες )
      Να φωανζουν στον κοσμο < βούλγαροι, καλά σας κάνει ο Μαδούρο... Ε ο Τσίπρας > ήθελα να πω .
      Αυτοί ησαστε χειροτεροι απο αυτους που έστελναν κοσμο στην Γυάρο και την Μακρόνησο.
      Αν μπορούσατε θα στελνατε κόσμο στην σιβηριαυ και στα κολχόζ.

      Διαγραφή
    4. Λοιπόν άκου αριστεροβλαχε το συλλαλητήριο για την μια και μοναδική Μακεδονία δεν απέτυχε ίσα ίσα παρά την τρομοκρατία που προκαλεσε στον κόσμο η φασιστική κυβέρνηση του αλε6 και του ακροδεξιού συνετερου του μέσο της προπαγάνδας των μέσων μαζικής παραπληροφόρησης και μέσω των 6000 και πλέον ματατζιδων ο κόσμος πήγε,και όχι μπαχαλακιδες πήγαν οικογενειάρχες με τα παιδιά τους,πήγαν ηλικιωμένοι να φωνάξουν για τα αυτονόητα αριστεροβλακα αυτονόητα που εσείς οι αριστεροί φασιστες δεν λανβανετε υπόψη,αν είστε τόσο σίγουροι κάντε ένα δημοψήφισμα..τι ποιο δημοκρατικό;;όσο για την φωτογραφία που έχετε κάνει σημαία με τον γυμνό οπίσθιο μάλλον σας ερεθίζει εσάς τους αριστερους τα γυμνά ανδρικά οπίσθια,και μην ξεχνάτε η σημαισ σας είναι τα γκέι πραιντ..

      Η ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΆΔΑ

      Διαγραφή
  4. σλαβοι κομιτατζιδες του 700μχ, θελουν την ιστορία μας και τον πολιτισμο μας,εντός και εκτός συνόρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αντε μωρη βλαχαρα που εχεις και ιστορία, σκατωμένο βρακί φοράς και το στόμα σου μυρίζει μυζίθρα, εχεις και πολιτισμό πρόβατο....μπεεεεεε

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News