Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Οργή και θλίψη για την εγκατάληψη κουταβιών στο καταφύγιο της Αριδαίας - Κατασπαράχτηκαν και βρήκαν τραγικό θανάτο

Ανακοίνωση

Οργή και θλίψη θα νιώσετε με την ιστορία αυτών των κουταβιών. Κυριακή 23/9/2018 ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας όπως κάθε μέρα φτάνει στο καταφύγιο για να φροντίσει τις ψυχούλες που ζουν εκεί.

Μετά από λίγη ώρα αντιλαμβάνεται την παρουσία 4 κουταβιών κάτω από τον κάδο απορριμάτων. Πιθανότατα μείνανε εκεί όλο το βράδυ γιατί ήταν φοβισμένα. Τα φρόντισε και τα τάισε. Αλλά τα τρία από τα τέσσερα βρήκαν τραγικό θάνατο γιατί κατασπαράχτηκαν από διερχόμενα τσοπανόσκυλα διπλανού στάβλου. Όποιος τα εγκατέλειψε νομίζοντας ότι θα σωθούν δυστυχώς τα καταδίκασε σε θάνατο. Οι κάμερες ασφαλείας του καταφυγίου κατέγραψαν τον ασυνείδητο και σύντομα θα έχει τις ανάλογες κυρώσεις.

Ένα κουταβάκι έμεινε ζωντανό και μόλις σήμερα επισκέφτηκε τον κτηνίατρο. Δώστε του ένα σπίτι ώστε να μην έχει την ίδια μοίρα με τα αδελφάκια του. Υιοθετήστε με υπευθυνότητα ένα αδέσποτο από το Σύλλογο Φίλων Ζώων ή "Ελπίδα". Η υιοθεσία γίνεται με συμβόλαιο υιοθεσίας από τον Δήμο Αλμωπίας!

Πληροφορίες στον Πρόεδρο του Συλλόγου κ.κ. Φώτη Παραστατίδη με μήνυμα στη σελίδα. 

Σύλλογος Φίλων Ζώων Αριδαίας
"Η Ελπίδα"

2 σχόλια:

  1. "Κυριακή 23/9/2018 ο Πρόεδρος του Συλλόγου φτάνει στο καταφύγιο"-"αντιλαμβάνεται την παρουσία 4 κουταβιών κάτω από τον κάδο απορριμάτων"-"Τα φρόντισε και τα τάισε"-Αλλά στο τέλος "κατασπαράχτηκαν από διερχόμενα τσοπανόσκυλα ".
    Άντε καλά ο ένας είναι "ασυνείδητος". Ο άλλος που δε τα μάζεψε στο καταφύγιο αφού τα βρήκε τι είναι; Πανέξυπνος;
    Τι καλά να ρίχνουμε τις ευθύνες μόνο στους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανεις λαθος φιλε μου μεσα στο καταφυγιο εχω 70 μεγαλα τσομπανοσκυλα εαν τα εβαζα θα τα καταδικαζα εγω ο ιδιος σε θανατο δεν ειχα αλλη λυση απο το να τα φροντισω εξω απο το καταφυγιο.κανεις δεν εχει δικαιωμα να φερνει τα σκυλια του η τα κουταβια του στο καταφυγιο χωρις να ειδοποιει καποιον,τελεια και παυλα.ναι την ευθυνη για τον θανατο των ζωων την εχει μονον αυτος που τα παρατησε

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News