Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Ποντιακό γλέντι του Συλλόγου Ποντίων Χρύσας - Τσάκων - Ροδωνιάς

Aνακοίνωση

Ο Ποντιακός σύλλογος Χρύσας -Τσακώνων - Ροδωνιάς '' Ο ΠΟΝΤΟΣ '' σας προσκαλεί στο 8ο Ποντιακό Πανουρ που θα πραγματοποιηθεί στις 09 Αυγούστου και ώρα 20:30 στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου του χωριού μας.

Μια εκδήλωση που στόχο έχει την πολιτισμική συνέχεια των εθίμων των προγόνων μας τόσο μέσα απο το χορευτικό τμήμα του συλλόγου μας οσο μέσα απο τη μουσική των καλλιτεχνών.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι κάτωθεν:

Τραγούδι :Θεοδωρίδης Παναγιώτης , Ζημπιλιάδης Στέργιος 
Λύρα : Τσανασίδης Γιάννης
Νταούλι : Ουσταμπασίδης Δημήτρης
Αγγείο : Ματσαρίδης Τάσος
Κλαρίνο : Ματζηρίδης Νικος
Ήχος και πλήκτρα : Φουντουκίδης Δημήτρης

Επίσης θα συμμετάσχουν στην εκδήλωσή μας:

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Προμάχων '' Οι Πρόμαχοι'' με χορούς της Μακεδονίας και ο Μορφωτικός Σύλλογος Πιπεριάς '' Εστία'' με χορούς της Μικράς Ασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News