Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Κέντρο Μαθηματικών Δήμητρα Ε. Κόρακα: Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες μαθητές!

Η διεύθυνση και οι καθηγητές του φροντιστηρίου ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΜΗΤΡΑ Ε. ΚΟΡΑΚΑ

ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ

τους 57 επιτυχόντες μαθητές μας σε ΑΕΙ – ΤΕΙ σε Αριδαία και Έδεσσα και τους εύχονται ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ!

*(Λόγω των προσωπικών δεδομένων, απαγορεύεται η δημοσίευση των ονομάτων τους)

Θερμά συγχαρητήρια και στους γονείς τους για την ηθική και ψυχολογική στήριξη που έδειξαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι η Στέλλα (Αριδαία) και ο Γιώργος (Έδεσσα), που είχαν τα περισσότερα μόρια στα πεδία τους και πέτυχαν στις σχολές της πρώτης επιλογής τους, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ Θεσσαλονίκης και ΙΑΤΡΙΚΗΣ Θεσσαλονίκης, καθώς και οι μαθητές του ΕΠΑΛ που πέτυχαν σε ΑΕΙ, όπως Οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ, Πληροφορικής ΑΠΘ κλπ.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Μ.Ε. ΚΟΡΑΚΑ
ΈΡΧΕΣΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ, ΓΙΝΕΣΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News