Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Γαβρόγλου: Εξετάζεται η αλλαγή ωραρίου στο σχολείο - Να ξεκινούν τα μαθήματα στις 9

Τόνισε πως η συγκεκριμένη ιδέα θα έχει τόσο εκπαιδευτικό όσο και κοινωνικό αντίκτυπο

Για αλλαγή του ωραρίου των σχολείων έκανε λόγο σήμερα, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γαβρόγλου, αναφερόμενος στις αλλαγές που θέλει να πραγματοποιήσει η κυβέρνηση στο εκπαιδευτικό σύστημα, σημείωσε πως η αλλαγή ωραρίου, δηλαδή το πρωινό κουδούνι να χτυπά στις 9:00, είναι μία σκέψη η οποία ακόμη κι αν αποφασιστεί δεν θα είναι δυνατό να εφαρμοστεί από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ενώ τόνισε πως η συγκεκριμένη ιδέα θα έχει τόσο εκπαιδευτικό όσο και κοινωνικό αντίκτυπο.

Ο υπουργός Παιδείας, όσον αφορά στις αλλαγές που θα φέρει το νέο νομοσχέδιο για την Παιδεία και για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, ανέφερε πως βασικό μέλημα των αλλαγών θα είναι να υπάρξει ξανά Γ’ Λυκείου στο εκπαιδευτικό σύστημα και δήλωσε πως θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για τις αλλαγές μετά τις 15 Αυγούστου.

1 σχόλιο:

  1. Kοιτάξτε να δείτε ΥΡΙΖΑΙΟΙ μέχρι τώρα όλα καλά τα κάνατε! Τι πειράζει να κάνετε ακόμα ένα καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News