Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης στις 28 Αυγούστου η δόση Ιουλίου

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης KEA - Στις 28 Αυγούστου θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων, τα ποσά που τους αναλογούν.

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης – ΚΕΑ 2018: Εγκρίθηκε και επίσημα η μεταφορά πίστωσης, συνολικού ποσού 66.927.984,42 ευρώ, για την πληρωμή μηνός Ιουλίου σε 293.919 δικαιούχους του προγράμματος. Αυτό προβλέπεται σε απόφαση της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου, η οποία αναρτήθηκε στη «Διαύγεια». Όπως αναφέρεται στην υπουργική απόφαση, η μεταφορά πίστωσης γίνεται προκειμένου να προχωρήσει στην καταβολή της πληρωμής μηνός Ιουλίου 2018 στις 28 Αυγούστου για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (KEA) στους δικαιούχους, το σύνολο των οποίων ανέρχεται στους 293.919 δικαιούχους.

Το ποσό των 66.927.984,42 ευρώ αφορά περισσότερα από 620.000 άτομα, ενώ η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με, ή υπερβαίνει, τα 100 ευρώ ανά μήνα. Επίσης, η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Παράλληλα, το υπουργείο Εργασίας επισημαίνει ότι για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών οι δικαιούχοι πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται. Επίσης υπενθυμίζει ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

1 σχόλιο:

  1. Γράψτε το στα αλβανικά στα Πακιστανικα κτλ Μήπως και δεν πάνε να το πάρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News