Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Στην Ελλάδα 2.000 μετανάστες από τη Γερμανία - Πέφτουν οι υπογραφές ανάμεσα σε Αθήνα και Βερολίνο

Η Γερμανία θα δεχθεί επανένωση οικογενειών μεταναστών που ζουν στο έδαφός της

Θέμα ημερών είναι πλέον η συμφωνία Ελλάδας και Γερμανία για το μεταναστευτικό. Σε συνέχεια της συμφωνίας στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της Ε.Ε. τον περασμένο Ιούνιο η Αθήνα φαίνεται ότι θα πει το “ναι” στην αποδοχή αιτούντων άσυλο στη Γερμανία. Έτσι μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να επιστρέψουν πίσω στην Ελλάδα περίπου 2.000 μετανάστες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Τα Νέα” το Βερολίνο που ήδη έχει υπογράψει ανάλογη συμφωνία με τη Μαδρίτη αναμένεται να υπογράψει συμφωνία και με την Αθήνα ως την ερχόμενη Τρίτη.

Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα η Αθήνα θα υποδεχθεί την επιστροφή περίπου 2.000 μεταναστών, αλλά η κυβέρνηση αναφέρει ότι το Βερολίνο δεσμεύεται να διεκπεραιώσει σταδιακά ανοιχτές περιπτώσεις οικογενειακής επανένωσης και θα αποδεχθεί περισσότερα άτομα από εκείνα που θα στείλει πίσω.

Έτσι, όπως διαμηνύει η κυβέρνηση επί της ουσίας ο αριθμός των μεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα δεν πρόκειται να μεταβληθεί.

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ επισκέφθηκε τη Σαξονία, όπου υποσχέθηκε ότι θα ενταθούν οι προσπάθειες στο ομοσπονδιακό επίπεδο για τον επαναπατρισμό προσφύγων των οποίων απορρίφθηκαν οι αιτήσεις ασύλου.

Είναι σαφές, διεμήνυσε η καγκελάριος, ότι «το έτος 2015 δεν πρέπει να επαναληφθεί και δεν θα επαναληφθεί», αναφερόμενη στη μαζική υποδοχή προσφύγων στη Γερμανία.

13 σχόλια:

  1. 600000 ελληνόπουλα τα διώξαμε ΤΏΡΑ πάρτε την σαβούρα ελληνοποιηστετους και πάμε για 2η φορά αριστερά Αν είναι αυτό φασισμός ειμαι μεγαλος φασιστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεμίσαμε την Ελλαδα με αμόρφωτους μουσουλμάνους... και μας στέλνουν κι άλλους...Μέχρι πότε θα ήμαστε οι μαλα.ες της υπόθεσης;Πότε θα μάθουμε από την Ιταλία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τους πνίξουμε στην θάλασσα να ησυχάσουμε, μόνο ζημιές δημιουργουν,, βρωμιάρηδες, τους απεχθάνομαι, αυτές τις μέρες έριξαν έναν Έλληνα από το γκρεμό επειδή ήθελαν να το ληστέψουν, και εμείς οι υπόλοιποι ακόμα κοιμόμαστε όρθιοι αντί να ξεσηκωθούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νομιζω οτι ισοπεδωνεις τα παντα, σιγουρα υπαρχουν κτηνη αναμεσα τους αλλα υπαρχουν και ανθρωποι(αν γνωριζεις τη λεξη) που υποφερουν.

      Διαγραφή
    2. 5:02 Ναι φυσικά υπάρχουν και άνθρωποι, γι'αυτό δεν τους θέλει καμία χώρα και τους στέλνουν όλους στην Ελλάδα, άσε μας ρε, αν είναι παρτους σπίτι σου αυτούς που υποφέρουν να δούμε αν θα σου φερθούν καλά ή μήπως θα σε βιασουν και θα σου κλέψουν ότι έχεις και δεν έχεις, η ράτσα τους είναι τέτοια που δεν σέβονται τίποτα, κοιμήσου λίγο ακόμα και θα πάμε μπροστά, κάτι χαιβανια σαν εσενα που ξεγελιουνται εύκολα μας έφεραν εδώ που φτάσαμε, αντί να κοιτάμε να πάμε μπροστά σαν χώρα και να προωθήσουμε τα παιδιά μας εμείς τα διώχνουμε στο εξωτερικό για δουλειές και φέρνουμε άλλους εδώ όπως αυτούς τους λαθρομετανάστες και τους ταΐζουμε

      Διαγραφή
    3. οπου επελαυνει ο φασισμός το μυαλό κάνει κοπάνα

      Διαγραφή
    4. χαιβανι να πεις τη μανα σου που εκανε μαλακα σαν και σενα παλιομπινε φασιστα.

      Διαγραφή
    5. 11:27 νομίζεις είπες κάτι σπουδαίο, σε σένα σίγουρα κάνει κοπάνα το μυαλό σου εάν ψήφισες σύριζα, τόσο σου έκοβε

      Διαγραφή
    6. 11:29 βλέπω μούγκα για τα αρνητικά που προαναφέρθηκαν για τους λαθρο, από το χαιβανι πιαστηκες

      Διαγραφή
    7. ακου να δεις εσυ με τα συνεχη σχολια, μαθε οτι ειμαι δεξιος και σιγουρα σου κανει εντυπωση, καθε ατομο με διαφορετικη αποψη απο σενα ναι και καλα συριζαιος, αλλα και που στα λεω τι εγινε; παντα πιστευα οτι ο ανθρωπος γενιετε μαλακας και οτι να του πεις μαλακας θα μεινει.

      Διαγραφή
  4. ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΕΙΣ ΕΣΥ ΜΟΥΣΧΑΡΕ ΜΠΡΡΡΡΡ, ΑΙΝΤΕ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΜΠΡΡΡΡΡ

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News