Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Νεκρό βρέφος 17 μηνών - Κάηκε από νερό και έπαθε ανακοπή

Το μωρό, παρά τις ενέργειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή

Τραγωδία στα Τρίκαλα. Ένα βρέφος μόλις 17 μηνών είναι νεκρό μετά από εγκαύματα που υπέστη στο πρόσωπο από καυτό νερό. Το μωρό, παρά τις ενέργειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Το βρέφος κάηκε από καυτό νερό κάτω από αδιευκρίνιστες ως τώρα συνθήκες. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Τρικάλων από τη μητέρα του.

Οι γιατροί διαπίστωσαν εγκαύματα στο πρόσωπο και στο 70% του σώματός του. Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρισας όπου διασωληνώθηκε, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε.

Για το τραγικό συμβάν υπάρχει Εισαγγελική παρέμβαση και η Αστυνομία ερευνά τον τρόπο που το κοριτσάκι έπαθε τα εγκαύματα που το στοίχησαν τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η οικογένεια έχει ακόμη ένα κοριτσάκι και ένα μεγαλύτερο αγόρι.

---
Πηγή: trikalaola

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News