Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Zoran, do you know Prespes; Το απίστευτο βίντεο του Τσίπρα με τον Ζάεφ

Δείτε το βίντεο

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέβασε στον λογαριασμό του στο facebook βίντεο με τη συνομιλία που είχε με τον Ζόραν Ζεφ για να κλειστεί το ραντεβού στις Πρέσπες.

Μάλιστα ο κ.Τσίπρας ρωτάει τον Σκοπιανό ομόλογό του αν γνωρίζει που είναι οι Πρέσπες και στη συνέχεια του λέει, στα αγγλικά, ότι θα είναι ο πρώτος Ελληνας πρωθυπουργός που θα επισκεφθεί την Βόρεια Μακεδονία.

Το πολύ καλά μονταρισμένο βίντεο ξεκινάει με εικόνες από τις Πρέσπες και στη συνέχεια από το εσωτερικό του Μεγάρου Μαξίμου, όπου βρίσκεται ο πρωθυπουργός με τους συνεργάτες του.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας παίρνει τηλέφωνο τον πρωθυπουργό των Σκοπίων, τον οποίο έχει σε ανοιχτή ακρόαση και τον ρωτάει «Zoran do you know the region of Prespes?» (Ζόραν ξέρεις την περιοχή των Πρεσπών). Αμέσως μετά του λέει πως «είναι Βαλκάνια, είναι πολιτική, θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες, θα αντιμετωπίσω δυσκολίες, αλλά μία μέρα η ιστορία θα μας δικαιώσει».

Tότε ακούγεται ο πρωθυπουργός των Σκοπίων να λέει «είναι ιστορία, είμαι πολύ χαρούμενος φίλε μου».

Στη συνέχεια μπαίνει μουσική και σταματάει να ακούγεται ο διάλογος στα αγγλικά, ωστόσο υπάρχουν υπότιτλοι. «Η συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί μία ιστορική στιγμή για τα Βαλκάνια και τους λαούς μας».

Λίγο αργότερα ακούγεται και πάλι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να λέει στον κ. Ζάεφ στα αγγλικά πως είναι πολύ χαρούμενος που θα είναι ο πρώτος Ελληνας πρωθυπουργός που θα επισκεφθεί τη Βόρεια Μακεδονία.

Αμέσως μετά ακολουθεί ένα απόσπασμα από το διάγγελμα του πρωθυπουργού και στη συνέχεια η κάμερα μεταφέρεται στις Πρέσπες και τα σκάφη που μετέφεραν τους πρωθυπουργούς για να δώσουν τα χέρια για τη συμφωνία.

Οι υπότιτλοι που παίζουν την ώρα που το βίντεο δείχνει πανηγυρικά πλάνα γράφουν «Ενα καινούριο τραγούδι, ξεκινάμε να γράφουμε σήμερα μαζί, εδώ, στις Πρέσπες. Στόχος μας είναι το τραγούδι της χαράς να τραγουδιέται για πολλούς αιώνες. Στη γλώσσα μας και στη γλώσσα σας. Από τον λαό μας και τον λαό σας».

Κλείνοντας το βίντεο ακούγεται ξανά ο πρωθυπουργός όπως και σε όλα τα βίντεο που έχει βγάλει το Μέγαρο Μαξίμου να λέει «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη».

11 σχόλια:

  1. Η ντροπή έχει και όρια, ιδιαίτερα αν είσαι Πρωθυπουργός, υπουργός εξωτερικών, βουλευτής κλπ. Εδώ η ντροπή από ντροπή κοκκινίζει μόνη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

      Διαγραφή
  2. πραγματι ηταν μια μεγαλη στιγμη για της δυο χωρες, μπραβο στον πρωθυπουργο που επιτελους ειχε τα κοτσια και εδωσε ενα τελος στο προβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ Ή ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ. ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΠΑΡΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ: ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ante re Skopiana pernete kai to meros tou Tsiprakou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι δυνατόν ρε συριζαίοι για το κόμμα να πουλάτε την Ελλάδα. Ρε άνθρωποι της ευκαιρίας ο γερμανός μιλάει τη γερμανική γλώσσα, ο γάλλος τη γαλλική, ο άγγλος την αγγλική, ο Βόρειος μακεδόνας ρε γαμώτο γιατι να μιλάει την μακεδονική και όχι την βορειομακεδονική και εν πασει περιπτώσει γιατί όχι την σλαβική που είναι στην κυριολεξία. Τόσο δεν καταλαβαίνετε πόσο πουλήθηκε η Ελλάδα μας με την πρωτοβουλία των ξένων και ιδιαίτερα των αμερικανών που εσείς όταν ακούγατε την λέξη βγάζατε σπυριά καρκίνου. Τόσο θέατρο Τι κερδίζετε Τον εγωισμό σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αρχηγάρα ο Τσίπρας, σου βγάζω το καπέλο ρε μεγαλε και ασε τα πιράνχας να ουρλιάζουν, πρωθυπουργος αλλα 20 χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για τον 3.08. Φίλε μου αν και βέρα ΣΥΡΙΖΑ, έχεις δίκαιο! Γκάφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News