Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Το τελευταίο σημείωμα του μαθητή που απαγχονίστηκε λόγω bullying: «Αυτοί οι 6 με κατέστρεψαν, καταστρέψτε τους»

«Αγαπάω τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τον αδερφό μου» γράφει. Αφού κατονομάζει τους 6 συμμαθητές του καταλήγει: «Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους»

Μια τραγική ιστορία, που φέρνει μνήμες από την υπόθεση Γιακουμάκη στα Ιωάννινα, διαδραματίστηκε στα νότια προάστια της Αθήνας, και συγκεκριμένα στην Αργυρούπολη.

Ενας 14χρονος μαθητής βρέθηκε απαγχονισμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του, λίγο αφότου επέστρεψε από πάρτι. Ο πατέρας του διατηρεί εστιατόριο στα νότια προάστια, ενώ παλαιότερα είχε ασχοληθεί με την Αυτοδιοίκηση.

«Αυτοί με κατέστρεψαν, καταστρέψτε τους»

Ο άτυχος νέος είχε γράψει αρκετά σημειώματα στα οποία εξηγούσε την κόλαση του bullying που ζούσε στο σχολείο του. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στο τελευταίο από αυτά κατονομάζει 6 συμμαθητές του ως ηθικούς αυτουργούς.

«Αγαπάω τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τον αδερφό μου» γράφει. Αφού κατονομάζει τους 6 συμμαθητές του καταλήγει: «Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους».

Σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις του στα social media ο 14χρονος έγραφε: «Όποιος μιλάει άσχημα κατά την απουσία σου φοβάται την παρουσία σου».

Την υπόθεση ερευνά το Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

2 σχόλια:

  1. kremaste ta tsoglania pou eftasan se auto to shmeio to paidi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όλοι οι χειρισμοί με παιδιά πρέπει να είναι προσεκτικοί.Δεν χωράνε βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις σε τέτοια θέματα.Και φυσικά όταν θα ασχοληθουν με αυτά τα παιδια...στο στόχαστρο θα είναι οι γονείς τους ! Λιγότερο τα ίδια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News