Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Το "τέρας" του bullying έσπρωξε 14χρονο στην αυτοκτονία - Τον βρήκαν οι γονείς του σε διαμέρισμα

Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση οι γονείς του 14χρονου

Μια είδηση που «παγώνει» το αίμα. Όπως κάθε είδηση για μια αυτοκτονία. Ωστόσο ακούγοντας κανείς πως ένα μικρό παιδί, μόλις 14 ετών, αποφασίζει να δώσει τέλος στην ζωή του, δεν μπορεί παρά να νιώσει ένα «σφίξιμο».

Η αυτοκτονία και τα «σκοτεινά» αίτια

Η τραγική ιστορία διαδραματίστηκε στα νότια προάστια. Εκεί όπου σε ένα διαμέρισμα, οι γονείς του 14χρονου μπήκαν στο δωμάτιό του και τον βρήκαν απαγχονισμένο.

Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως το νεαρό αγόρι είχε αφήσει σημείωμα, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που το οδήγησαν στην μοιραία απόφαση.

Λόγους που φέρνουν για μια φορά ακόμη στην επιφάνεια το «τέρας» του bullying! Κι αυτό διότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο σημείωμα ο 14χρονος κατηγορούσε για bullying φίλους και συμμαθητές του…

Ο πατέρας του αυτόχειρα είναι μέλος της αντιπολίτευσης σε δήμο των νοτίων προαστίων. Όπως είναι απολύτως λογικό, οι γονείς του 14χρονου αγοριού βρίσκονται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στον όροφο πάνω από το διαμέρισμα όπου γράφτηκε η τραγωδία, μένει ένας γιατρός. Όταν αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, έσπευσε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο ήταν ήδη αργά…

Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα γύρω από την τραγική υπόθεση…

---
Πηγή: newsit.gr

2 σχόλια:

  1. Αν είναι δυνατό τόση επιρροή να έχουν οι αλήτες στα παιδιά μας παιδιά κρατήθηκε γερά Μην αφήνετε κανένα καθίκι να σας χαλάει τη ψυχούλα σας. Ελαφρύ να είναι το χώμα σου μικρέ κουράγιο πολύ στους δικούς σου ανθρώπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φταίνε οι γονείς που θεωρούν ότι το παιδί τους πρέπει να είναι μάγκας, να μη σέβεται τίποτα και να μην τιμωρείται ποτέ και να πουλάει μούρη με ρούχα, κινητά κλπ.στο τέλος την πληρώνει το περισσότερο ευαίσθητο και ευγενικό παιδί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News