Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Δήμαρχος Αλμωπίας: Επισκευάζεται το ασθενοφόρο - Απούσα η πολιτεία

Δυστυχώς, η πολιτεία είναι απούσα, με αποτέλεσμα να καταφεύγουμε σε τέτοιες λύσεις

Όπως είχα προσωπικά δεσμευτεί, επισκευάζεται το ασθενοφόρο, που για μεγάλο διάστημα παρέμενε σε ακινησία και σύντομα θα παραδοθεί στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας για να τεθεί στην υπηρεσία των Δημοτών.

Δυστυχώς, η πολιτεία είναι απούσα, με αποτέλεσμα να καταφεύγουμε σε τέτοιες λύσεις.

Για όλους εμάς που ασχολούμαστε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι ένας καθημερινός αγώνας, τον οποίο οφείλουμε να κερδίζουμε προς όφελος των συμπολιτών μας.

Οφείλουμε να συμβάλουμε για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που μας βάζει η γραφειοκρατία, τη στιγμή μάλιστα που το κεντρικό κράτος δεν ανταποκρίνεται στις βασικές υποχρεώσεις του.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας 



5 σχόλια:

  1. Οταν λες απουσα η, Πολιτεία τι εννοείς δημαρχε?
    Οτι πρεπει εμεις οι πολιτες να το πληρώσουμε και αυτο?
    Φτανει ποια.
    Αρκετά πληρωνουμε χωρις να παίρνουμε απο πουθενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΑΠΟΥΣΑ, ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΑΚΗ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ;;;

      Διαγραφή
    2. αυτο καταλαβες ρε προβατο 6.10; σου ειπε να το πληρωσουμε εμεις; αντι να πεις μπραβο για την ενεργεια; αι σιχτιρ ολοι σας, μη δητε καλο και σκατε.

      Διαγραφή
    3. Τι λες ρε στοκε?
      Αυτο καταλαβες εσυ?
      Να σκασεις εσυ κ.ολοι οι όμοιοί σου

      Διαγραφή
    4. ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΡΕ ΒΑΦΕΙΑΔΗ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟ-ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News