Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Επιτυχημένες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις Αγίας Κυριακής στη Μηλιά

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις Αγίας Κυριακής στη Μηλιά, με τον τοπικό Σύλλογο να δίνει ρεσιτάλ οργάνωσης και πλήθος κόσμου να στηρίζει αυτή την αξιόλογη προσπάθεια, παρά τον άστατο καιρό.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα χορευτικά τμήματα των Συλλόγων Γαρεφείου και Κωνσταντίας που χάρισαν στο κοινό υπέροχες παραστάσεις, ενώ και το χορευτικό της Μηλιάς εντυπωσίασε με την παρουσία του και εισέπραξε επάξια το πιο θερμό χειροκρότημα εν μέσω πυροτεχνημάτων.

Οι τυχεροί λαχνοί που κερδίζουν είναι: 844 τα 200 ευρώ και το 52 ένα τραπέζι για πέντε άτομα στην ταβέρνα το ΣΤΕΚΙ στη Μηλιά (τηλέφωνο επικοινωνίας 6986744531).

Ο Μορφωτικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Μηλιάς ευχαριστεί θερμά όλο τον κόσμο που στήριξε με την παρουσία του την εκδήλωση, καθώς επίσης και τους εθελοντές και τους χορηγούς και εύχεται καλό καλοκαίρι.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News:












































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News