Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

ΆΞΙΟΣ! Χειροτονήθηκε Διάκονος ο Κωνσταντίνος Πρίτσκας μέσα σε κλίμα συγκίνησης

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News

Διάκονος χειροτονήθηκε ο Κωνσταντίνος Πρίτσκας την Κυριακή 22 Ιουλίου 2018 στον Ιερό Ναό Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου Αριδαίας υπό του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ.

Το νέο όνομα που θα φέρει, είναι Νίκανδρος όπως έγινε γνωστό κατά την κουρά που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Ιουλίου 2018 στην Ιερά Μονή Αρχαγγέλου.

ΆΞΙΟΣ!

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News:



















5 σχόλια:

  1. Ο ΚΏστας αυτό το υπέροχο πλάσμα του θεού εγινε πλέον Πάτερ Νίκανδρος, ΑΞΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άξιο και αγαπητό παιδί!
    Η ψυχική σου ευγένεια, η μορφή σου που εκπέμπει αγιοσύνη και η αγάπη σου, αποτελούν τα εχέγγυα της επιτυχίας σου στο αξίωμα του εκκλησιαστικού ποιμένα!
    Για μια ακόμα φορά ΑΞΙΟΣ!
    Με σεβασμό
    Χρήστος Μπαλτάς & Λία Όρλη
    Ασφάλειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News