Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Μάγεψαν την Έδεσσα Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργος Παπαδόπουλος (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε φωτό και βίντεο απο την συναυλία, μέσα από τον φακό της κάμερας του Γιώργου Καραγιαννίδη

Δείτε φωτό και βίντεο:














1 σχόλιο:

  1. Μαγικη βραδια... Ωραιο προγραμμα με γρηγορη ροη, δομημενο σωστα ετσι ωστε να λειψουν οσο το δυνατον λιγοτερες επιτυχιες των δυο καλλιτεχνων... Οσο για τον τριτο της παρεας Παντελη Καναρακη η συμμετοχη του ηταν απιστευτη... Χαρισε αυθονο γελιο στο κοινο με τα δυο υπεροχα σκετς του... Τελος μεγαλο συν για τους τρεις καλλιτεχνες ειναι το οτι αφου ευχαριστησαν τον κοσμο με ενα 3ωρο προγραμμα με πολλες μεγαλες στιγμες λιγη ωρα μετα τη συναυλια βγηκαν υπομοντετικα εξω σε οσους τους περιμεναν ωστε να ανταλλαξουν δυο θερμες κουβεντες και να φωτογραφηθουν μαζι τους με γενναιοδωρια. Θα μπορουσαν να το εχουν αποφυγει εντεχνως οπως αλλοι συναδελφοι τους που εχουν επισκευθει κατα καιρους την περιοχη για καποια τους εμφανιση, αλλα αντ αυτου προς τιμην τους δεν χαλασαν σε κανεναν χατιρι! Συγχαρητηρια στους διοργανωτες για αυτη την μαγικη βραδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News