Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Συνεχίζει την καθημερινή επαφή με τους πολίτες ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος

Μέχρι στιγμής ο σημερινός Δήμαρχος, που αναμένεται να είναι εκ νέου υποψήφιος και να διεκδικήσει μια δεύτερη θητεία, φαίνεται να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος

Καθημερινή επαφή και επικοινωνία με τους πολίτες από το μικρότερο έως το μεγαλύτερο χωριό, έχει ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος.

Το πρωί της Τετάρτης επισκέφτηκε το Άλωρο, όπου η ΔΕΥΑ πραγματοποιεί εργασίες αποκατάστασης του οδικού δικτύου. Εκεί είχε την ευκαιρία να μιλήσει με αρκετό κόσμο, μαζί με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ κ. Χρήστο Γεωργίου και με τον δραστήριο Πρόεδρο του χωριού κ. Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Την ίδια στιγμή, τα δεδομένα αλλάζουν από σήμερα, καθώς με τροπολογία που κατατέθηκε από Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και έγινε δεκτή από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη οι Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές θα πραγματοποιηθούν το Μάιο του 2019, αντί του Οκτωβρίου του 2019 που γνωρίζαμε έως τώρα.

Όσον αφορά στο Δήμο Αλμωπίας, μέχρι στιγμής ο σημερινός Δήμαρχος, που αναμένεται να είναι εκ νέου υποψήφιος και να διεκδικήσει μια δεύτερη θητεία, φαίνεται να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος, καθώς παρά τα εσωτερικά προβλήματα που αντιμετώπισε τα προηγούμενα χρόνια απέδειξε ότι έχει τη δυναμική να συνεχίσει αταλάντευτα και αυτό οφείλεται τόσο στις σημαντικές παρεμβάσεις που έχουν υλοποιηθεί και υλοποιούνται αυτή τη Δημοτική Περίοδο, όσο και στην καθημερινή επαφή που διατηρεί με τους πολίτες.









12 σχόλια:

  1. Ο πιο προσιτός δήμαρχος που πέρασε από την Αρδέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως τα λες είναι.
      Το σελφομετρο έχει χτυπήσει κόκκινο

      Διαγραφή
    2. Σε ενοχλεί η εικόνα. Θα συνεχίσει να βγαίνει φωτογραφίες και να προβάλει το έργο του

      Διαγραφή
  2. μακαρι νανε γεροι οι ανθρωποι και να ψηφισουν, μονο με τριτη ηλικια εχετε παρε δωσε, για τολμηστε να ρωτησετε και τους νεους τι αποψη εχουν για το γλουπς γλουπς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΖΕΡΖΗ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ........... ΑΣΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΜΠΙΝΟΣ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ.

      Διαγραφή
  3. Εγώ θυμάμαι δημάρχους που περπατούσαν με την μύτη ψηλά . Ο Μπινός ειναι ο καλύτερος που πέρασε και ας μην τον ψήφισα. Την επόμενη με δέκα χέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΚΕΙ.Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...θα βαλει τη γυναικα σου και εναν απ τους κουμπαρους

      Διαγραφή
    2. ΑΠΑΞΙΩΣΗ Η ΑΝΑΤ. ΑΛΜΩΠΙΑ? ΔΕ ΜΕ ΛΕΣ? ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙΣ Η ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠ ΤΗΝ ΑΧΥΡΩΝΑ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ?

      Διαγραφή
    3. ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΑΤΥΧΗΣΕΣ 3΄57 ΑΤΥΧΗΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ...........ΕΣΥ ΦΙΛΑΡΑΚΟ 4 ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΒΓΩ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑΓΙΑ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΤΡΥΠΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΔΡΟΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΤΙΣΜΟ..............

      Διαγραφή
    4. ρε 10.20 μαλακας εισαι; ξερεις τι λες; οτι στου κουμπαρου τη στροφη εχει μια τρυπα απο μερμυγκια και επαισε μεσα η σαυρα και και και και κεκαιξ τι φαγαν τα ποντικια και και κεκαιξ

      Διαγραφή
  5. Εγω πιστευω οτι γενικά τα πάει καλά, αλλα το λάθος που εγινε με την Αλμωπία να ειναι ενας Δήμος ηταν εγκληματικο, ο Μπινος αν ειχε τα μισα χωριά θα ηταν απιαστος, κακως ενώθηκε με τόσα χωριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News