Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Στο πλευρό των αγροτών ο Δήμαρχος Αλμωπίας: «Αγαπάμε τον Αρχάγγελο της καρδιάς μας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Στον Αρχάγγελο βρέθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος μαζί με τον Αντιδήμαρχος κ. Στέφανο Αβραμίκα, με αφορμή τη 19η Γιορτή Κερασιού. Εκεί τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος κ. Διονύσης Δρένος.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος ανέφερε τα εξής:

Η αποψινή εκδήλωση στον Αρχάγγελο, από μια βραδιά γιορτής του Κερασιού, μας οδήγησε σε μία βραδιά προβληματισμού, γύρω από αυτό το αγροτικό προϊόν ,που μας καταξιώνει ως περιοχή σε όλη την Ελλάδα και στην Ευρώπη και μας κατατάσσει εξαγωγικά στις πρώτες θέσεις.
 
Κατανοώ και αφουγκράζομαι τους προβληματισμούς των αγροτών μας και ιδιαίτερα των κερασοπαραγωγών ,που φέτος βιώνουν μία πρωτοφανή κρίση στην παραγωγή τους, λόγω των καιρικών συνθηκών που έπληξαν την περιοχή μας. Είναι σημαντικό ως τοπική αυτοδιοίκηση να κατανοούμε τους ανθρώπους του μόχθου και πλέον ο Δήμος αποτελεί το τελευταίο αποκούμπι των πολιτών, μέσα στα τόσα προβλήματα που βιώνουν.

Από το βήμα που μου δόθηκε στη Γιορτή Κερασιού, απευθύνθηκα και στους υδρονομείς και τους ζήτησα να δείξουν ανοχή στους συμπολίτες μας ,που είναι αξιοπρεπείς αλλά δεν έχουν πραγματικά τη δυνατότητα αυτή τη χρονική στιγμή να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, ώστε να μπορέσουν να ποτίσουν τα αγροκτήματά τους και εύχομαι στη συνέχεια με την αξιοπρέπεια που τους διακατέχει να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Ήταν τιμή μου που παρευρέθηκα σε αυτή την όμορφη εκδήλωση και είχαμε την ευκαιρία εκτός από το να συζητήσουμε τα προβλήματα που μας απασχολούν, να φωνάξαμε για άλλη μια φορά όλοι μαζί ενωμένοι ότι Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.!!! .














Αύριο πλούσιο φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση στο Aridaia News!

6 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ!!!!!!! ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο ρε δήμαρχε. Είσαι παντού όταν άλλοι κρύβονται (και καλά κάνουν). Μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός είναι δήμαρχος Αρχάγγελο αψαλο ποζαρ παντού
    Έτσι μας αρέσει μόνο πανηγύρια
    Συνέχισε δήμαρχε το δύσκολο αυτό έργο κ όταν σου λένε
    Οι άλλοι ότι δεν μπορείς εσυ κερνα μια αμστελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακου να δεις τωρα σοβαρά να μιλήσουμε, ειλικρινα δεν εχω κανενα κόλημα με τον Μπινο αλλα φιλαράκι να λεμε τα την αληθια, και ποια ειναι; οτι κατι Πασόηδες και Σάκηδες τους εχει για πρωινο, ο ανθρωπος κανει συνεχως εργα δεν τον σταματα τίποτα αλλαζει την εικόνα σε καθε χωριο δεν μασάει απο δηθεν απειλές....ναι θα βαλει και διόδια και να πάτε να τσιρίζετε ρε σόγαμπροι, και το ποιο βασικο ρε αδελφε δεν θα κανει τραπεζώματα με λεφτα του Δήμου για την ονομαστική του εορτή...αντε γιάααααα

      Διαγραφή
    2. ΣΩΣΤΟΣ Ο 4:01.... ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΔΕΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑ....

      Διαγραφή
  4. Για να δουμε τι θα κανει για τον Αρχαγγελο απο ολα αυτα που ειπε..εδω θα ειμαστε κ του χρονου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News