Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Κώστας Μπακογιάννης: Ορθάνοιχτο «παράθυρο» για τον Δήμο της Αθήνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Το όνομά του «ακούγεται» εδώ και καιρό στην μακρά -είναι η αλήθεια- λίστα των πιθανών υποψηφίων για τον Δήμο της πρωτεύουσας

Όχι μόνο δεν διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να διεκδικεί τον Δήμο της Αθήνας, αντιθέτως τα... ενίσχυσε ο Κώστας Μπακογιάννης!

Δήμαρχος Καρπενησίου, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, υποψήφιος Δήμαρχος της Αθήνας! Αυτό ενδέχεται να λέει σε λίγο καιρό στο… βιογραφικό του ο Κώστας Μπακογιάννης!

Το όνομά του «ακούγεται» εδώ και καιρό στην μακρά -είναι η αλήθεια- λίστα των πιθανών υποψηφίων για τον Δήμο της πρωτεύουσας. Ο ίδιος σήμερα, Κυριακή 08.07.2018, φρόντισε να ενισχύσει το συγκεκριμένο σενάριο.

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα, στον ΣΚΑΪ, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ρωτήθηκε για το αν κλείνει ένας κύκλος στο τωρινό του αξίωμα.

Ο Κώστας Μπακογιάννης απάντησε: «Εγώ έχω ακόμα πάρα πολλή δουλειά. Και οι εκλογές απέχουν. Προφανώς η Αθήνα ενδιαφέρει τους πάντες. Μια χώρα που δεν είναι άξια να τακτοποιήσει την πρωτεύουσά της και να της δώσει την θέση που της αξίζει στον παγκόσμιο χάρτη, δεν είναι στην πραγματικότητα άξια να βγει από την κρίση.

Εγώ μεταξύ Καρπενησίου και Αθηνών μεγάλωσα, τα παιδιά μου εδώ ζουν. Αλλά χαλαρά. Αυτή τη στιγμή, η δικιά μου υποχρέωση είναι να υπηρετήσω τον λαό της Περιφέρειας της Στερεάς Ελλάδος κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω μέχρι τέλους».

Ο ίδιος, λοιπόν, κράτησε τις απαραίτητες «αποστάσεις», ωστόσο εύκολα διακρίνει κανείς πως σε αυτή την… φωτιά, υπάρχει «καπνός». Διαφορετικά, μια κατηγορηματική διάψευση της πιθανή του υποψηφιότητας, θα αρκούσε…

Δείτε όσα είπε ο Κώστας Μπακογιάννης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News