Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Δημοπρατείται ένα σημαντικό έργο: Συντήρηση και διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων σε Αριδαία, Όρμα και Άλωρο

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου ανέρχεται σε 58.300 ευρώ (με το ΦΠΑ)

ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ 24 -7- 2018 ΤΟ ΕΡΓΟ «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΗ Δ.Ε. ΑΡΙΔΑΙΑΣ» ΔΑΠΑΝΗΣ 58.300 €
-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
-Τ.Κ. ΟΡΜΑΣ
-Τ.Κ. ΑΛΩΡΟΥ
-ΞΕΝΙΤΙΔΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Στις 24 Ιουλίου 2018 και ώρα 10 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ο ανοιχτός διαγωνισμός που αφορά στην συντήρηση και διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων στη Δημοτική Ενότητα Αριδαίας, που θα υλοποιήσει ο Δήμος Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα, το έργο περιλαμβάνει τα εξής:

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Θα υλοποιηθούν εργασίες αποξήλωσης των παλαιών μαρμάρων και αποκατάστασης των ζημιών που έχουν προκληθεί από τα πλατάνια που υπάρχουν στον χώρο. Επίσης, θα γίνουν εργασίες στο έδαφος της πλατείας. Παράλληλα, θα γίνουν εργασίες συντήρησης στα οκτώ υφιστάμενα παγκάκια, οποίες θα περιλαμβάνουν αντικατάσταση των σπασμένων μαρμάρων, ελαιοχρωματισμό των σιδερένιων επιφανειών και αντικατάσταση των σπασμένων ξύλων. Τέλος, θα γίνει τοποθέτηση νέων καθιστικών εξωτερικού χώρου, κάδων απορριμμάτων και θα πραγματοποιηθούν εργασίες δενδροφύτευσης στα υφιστάμενα κυκλικά παρτέρια. Σε άλλο έργο περιλαμβάνεται η συντήρηση του συντριβανίου, κόστους 7.000 ευρώ, η οποία ξεκινά αυτές τις μέρες.

Τ.Κ. ΟΡΜΑΣ

Θα γίνουν εργασίες γενικών εκσκαφών και κατασκευής επιχωμάτων για τη δημιουργία ενός κοινοτικού δρόμου συνολικού μήκους περίπου 130 μέτρων και πλάτους 3 μέτρων. Ο δρόμος θα έχει τη μορφή καλντεριμιού και θα διαστρωθεί με κροκάλες ποταμιού. Επίσης, θα τοποθετηθούν υπαίθρια καθιστικά και προβολείς LED για τον φωτισμό. Πρόκειται για μια παρέμβαση που θα αναβαθμίσει σημαντικά την περιοχή που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο και είναι παράλληλο με τη ροή του ποταμιού.

Τ.Κ. ΑΛΩΡΟΥ

Θα γίνουν εργασίες αποξήλωσης των παλαιών μαρμάρων και αντικατάστασή τους με καινούρια στον χώρο του Ηρώου του δημοτικού καταστήματος.

ΞΕΝΙΤΙΔΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Θα γίνουν εργασίες εξωραϊσμού του περιβάλλοντος χώρου με είδη αστικού εξοπλισμού, όπως καθιστικά και διακοσμητικά φωτιστικά. Παράλληλα, άλλο έργο περιλαμβάνει εργασίες στο εσωτερικό της αυλής για μεγαλύτερη λειτουργικότητα προς τους πολίτες.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου ανέρχεται σε 58.300 ευρώ (με το ΦΠΑ).








8 σχόλια:

  1. Κύριε δήμαρχε συγχαρητήρια. Μέσα στην κρίση εσείς κάνετε έργο. Μακάρι να δούλευαν έτσι και τότε που τα χρήματα ήταν πολλά. Σήμερα η πόλη μας και τα χωριά μας θα ήταν πολύ διαφορετικά. Είναι γεγονός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτό το τμήμα στην όρμα έπρεπε να φτιαχτεί. θα αλλάξει το χωριό μας. μπράβο που το σκεφτηκατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ομερφυνετε την πλατεια της αριδαιας. επιτελους. καλο εργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. etsi einaa dimarxe orma a aridaia loutrta ta ipolipa xoria as zoune to drama tin apomonosis apo to dimo kai otan etimasete tin plateia leo otan mazeycte kai ligo ta magazia min poulate tous katikous tis aridaia gia merikous cifousmerikos katastimaton jeris esi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πραγματι ζουνε στο δραμα, πηγα προχθες σε μερικα χωρια και κλεγαμε ολοι μαζι, πολυ δραμα, βαλαμε και τη Μαρθα Βουρτσ με τον Βασιλακη Καιλα και να τα δακρυα, ετοιμοι ολοι ν αυτοκτονησουν, αλλα ειπαν να περιμενουν λιγο γιατι προεχουν καμια εκατοσταρια πανυγηρια και σαν κλαρινογαμπροι δεν θελουν να τα χασουν

      Διαγραφή
  5. Πολύ καλό το έργο στην Όρμα.καλο θα ήταν όμως να γινει κάτι κ με τα σκουπίδια κάτω από την γέφυρα προς τα Λουτρά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΓΕΦΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΥΤΟΨΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ.

      Διαγραφή
  6. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ....??? 7000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ??? ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ???? ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ....ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΚΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News