Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Πρόεδρος Αλώρου: «Συνεχίζουμε μαζί, με τον Δήμαρχο Δημήτρη Μπίνο»

Στη φωτογραφία από δεξιά ο Πρόεδρος της Ξιφιανής Μιχάλης Παρασκευόπουλος, ο Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος και ο Πρόεδρος του Αλώρου Δημήτρης Παπαδόπουλος

«Συνεχίζουμε μαζί, με τον Δήμαρχο Δημήτρη Μπίνο». Αυτό δήλωσε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αλώρου Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Σύλλογος της γειτονικής Ξιφιανής.

 Ο δραστήριος Πρόεδρος τόνισε ότι γίνεται μια σημαντική προσπάθεια από τη Δημοτική Αρχή και πρόσθεσε ότι ο αγώνας είναι καθημερινός για την επίλυση των προβλημάτων, ενώ σήμερα κλείνουν οι λακκούβες του χωριού από τη ΔΕΥΑ Αλμωπίας.

4 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΠΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συγχαρητηρια στον δημαρχο και στον γεωργιου που μας κλεισαν επιτελους τις λακκουβες. ειχε χρονια να γινει τοσο καλη δουλεια και να κοπουν κανονικα οι λακκουβες. μονο μπαλωματα γινοντουσαν. συγχαρητηρια και στον προεδρο μασ που δουλευει πολυ . καλη συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. geia sou taki eimaste mazi soy!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. PROEDRE TON KATARA KAI TON MAROYFIDH TOYS RΩTHSES?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News