Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας στις εκδηλώσεις της Όρμας: Ανακοινώθηκαν σημαντικές παρεμβάσεις για το σχολείο και για το δίκτυο ύδρευσης του χωριού (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Στο διήμερο παραδοσιακό γλέντι που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Σύλλογος Νέων Όρμας, έδωσε το παρόν ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ. Χρήστο Χουρσόγλου, κ. Γιάννη Ρώσση και κ. Γιώργο Γούδη, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ κ. Χρήστο Γεωργίου και τον Πρόεδρο του χωριού κ. Χρήστο Μήνου.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον Σύλλογο Νέων του χωριού, καθώς επίσης και όλους τους Συλλόγους που συμμετείχαν σε αυτή την όμορφη εκδήλωση. Επίσης, συνεχάρη τους Συλλόγους «που είχαν την τόλμη και τη λεβεντιά να αντισταθούν σε όλες αυτές τις προσπάθειες που γίνονται ώστε να μεταβληθεί και να αλλάξει η φυσιογνωμία της Μακεδονίας, πίσω από τα οικονομικά συμφέροντα και τα ανταλλάγματα». Και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι είναι ανώτερη η ελληνική ψυχή και η δύναμη των Ελλήνων Μακεδόνων και πιστεύω ότι θα σταθούμε όρθια μέσα σε αυτή την κατάσταση».

Παράλληλα, ο Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι θα υλοποιηθούν εργασίες στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού, που θα περιλαμβάνουν ελαιοχρωματισμό και διάφορες συντηρήσεις, μέσα από τη μελέτη 250.000 ευρώ στην οποία εντάχθηκαν πολλά σχολεία του Δήμου μας.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ. Χρήστος Γεωργίου από την πλευρά του, ανακοίνωσε ότι στη συνολική πρόταση 3 εκ. ευρώ για την αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης, συμπεριλαμβάνεται και η Τ.Κ. Όρμας με προϋπολογισμό πάνω από 100.000 ευρώ και αφορά το τμήμα από το σημείο των πηγών έως τη δεξαμενή. Στόχος είναι να αντιμετωπιστούν τα σπασίματα που προκύπτουν εξαιτίας του γεγονότος ότι σήμερα το δίκτυο περνά μέσα από το ποτάμι.

Tέλος, όπως έχει ανακοινωθεί, στις 24 Ιουλίου δημοπρατείται το έργο που αφορά στη διαμόρφωση δρόμου στην κεντρική πλατεία του χωριού, όπου θα δημιουργηθεί ένας υπέροχος χώρος περιπάτου και αναψυχής.

.



















1 σχόλιο:

  1. εκπλητικοι οι ακριτες αλμωπιας αν και δεν ειδαμε ολο το προγραμμα τους
    συγχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News