Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Σχεδόν έτοιμες οι δύο νέες παιδικές χαρές στην Αριδαία - Σχεδιασμός για όλα τα χωριά (ΦΩΤΟ)

"Δημιουργούμε χώρους αναψυχής στα παιδιά μας και βελτιώνουμε την καθημερινότητά τους"

Τα έργα συνεχίζονται στο Δήμο Αλμωπίας. Δύο νέες παιδικές χαρές για την Αριδαία. Είναι γεγονός ότι αυτή η Δημοτική Αρχή βάζει τις βάσεις για μια πόλη πιο όμορφη. Υποδομές που για δεκαετίες έλειπαν από την Αριδαία, σήμερα γίνονται πράξη και μάλιστα σε περίοδο κρίσης.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, "συνεχίζονται οι εργασίες για την ολοκλήρωση των δύο παιδικών χαρών στην Αριδαία. Θα δημοπρατήσουμε ακόμα μία παιδική χαρά - πάρκο στην περιοχή Στάλιγκραντ της Αριδαίας (250.000 €) και ένα Αθλητικό Κέντρο στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας (5×5, μπάσκετ και άλλα) (200.000 €). Προγραμματίζουμε άλλες δύο παιδικές χαρές στην Αριδαία και σε όλα τα χωριά δαπάνης 600.000 €. Δημιουργούμε χώρους αναψυχής στα παιδιά μας και βελτιώνουμε την καθημερινότητά τους".



















3 σχόλια:

  1. Εχουμε περιοχη σταλινγκραντ στην Αριδαια; Και που ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πολλά
    Πάρα πολλά παιδιά της λαγκαδιάς,απαιτούν δεν επαιτουν .
    Θέλουν και ζητούν αυτό που δικαιούνται.
    Δήμαρχε κανε μας παιδική χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News