Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Σε απόγνωση οι κερασοπαραγωγοί του Αρχαγγέλου - Ολική καταστροφή στην παραγωγή (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Δείτε το ρεπορτάζ όπως το κατέγραψε η κάμερα της Πέλλα τηλεόρασης για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού αναφορικά με τις καταστροφές στο κεράσι που προκάλεσε βιβλικές καταστροφές από την κακοκαιρία στο χωριό Αρχάγγελος του Δήμου Αλμωπίας:
.

6 σχόλια:

  1. Θα έρθει η Τζάκρη με τον Σηφάκη να σας τα πληρώσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΔΏ ΣΤΟ ΚΆΜΠΟ ΟΛΌΚΛΗΡΑ ΧΩΡΙΆ ΖΗΜΙΈΣ ΣΕ ΌΛΑ Κ ΧΩΡΙΆ ΆΝΩ 1000 ΚΑΤΙΚΩΝ ΩΠΟΣ ΑΨΑΛΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ ΚΑΛΉ ΚΤΛ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΚΆΜΕΡΕΣ Κ Τ ΡΕΠΟΡΤΆΖ ΤΡΈΧΕΤΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΆ ΣΤ ΧΩΡΙΟΥΔΆΚΙΑ Π Ο ΚΑΘΕΝΕΣ ΈΧΕΙ 100ΧΙΛ ΣΤ ΆΚΡΗ Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχετε ανάγκη εσείς,όλοι ματσωμένοι είστε.......Έχετε τις καβάτζες σας και μια ζωή κλέγεστε,σας πήρανε χαμπάρι και δεν σας δίνουν ευρώ τώρα.........χαχαχα......!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όχι να έρθει ο Μητσοτάκης που θα μας σώσει από όσα έκαναν τόσα χρόνια Σαμαρας ,Κώστας Κραμανλής ,Κ.Μητσοτάκης,γέρος Καραμνλής,Ράλλης ,Αβέρωφ κλπ...Τι αυτοί δεν διακυβέρνησαν πάνω από μια τριετία τη χώρα? όχι ? εε ο Συριζα φταίει για όλα..πάμε την καραμέλα τοτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και πολλές παρα πολλές πατάτες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τουλάχιστον τα πουλάτε σε αξιοπρεπή τιμή ρωτά εμάς ποιος θα μας αποζημιώσει που τα δίναμε με 0,60 το κιλό;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News