Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Βλάβη στη γεώτρηση ύδρευσης του Γαρεφείου - Πτώση πίεσης του νερού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΒΛΑΒΗ ΤΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Τ.Κ. ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ

Η Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας ενημερώνει τους κατοίκους της Τ.Κ. ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ ότι υπάρχει πτώση πίεσης στο δίκτυο ύδρευσης και λόγω σοβαρής βλάβης της γεώτρησης ύδρευσης, με αποτέλεσμα να μην επαρκεί το πόσιμο νερό για όλες τις οικίες κυρίως για αυτές τις οικίες που βρίσκονται ψηλότερα και για τις σταβλικές εγκαταστάσεις της Τοπικής Κοινότητας.

Ενημερώνουμε όλους τους κατοίκους της Τ.Κ. ότι κατά την διάρκεια επιτόπιου έλεγχου της γεώτρησης, φαίνεται να υπάρχει παράνομη παρέμβαση από εξωτερικό παράγοντα στο ηλεκτρολογικό πίνακα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα και στο μηχανολογικό τμήμα της γεώτρησης.

Η Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας θα προχωρήσει άμεσα σε καταγγελία του γεγονότος και θα ασφαλίσει όλα τα σημεία ώστε να μην μπορεί ο κάθε ασυνείδητος να πραγματοποιεί παράνομες ενέργειες με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία ολοκλήρου οικισμού.

Ταυτόχρονα θα προχωρήσουμε αύριο ημέρα παρασκευή 06-07-2018 στην αποκατάσταση της βλάβης με τους συνεργάτες μας για την επισκευή της γεώτρησης.

Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί, προγραμματισμένη διακοπή του κεντρικού δικτύου ύδρευσης για όσες ώρες χρειαστεί , ώστε να γεμίσει η δεξαμενή ύδρευσης με το πηγαίο νερό και να υπάρχει πόσιμο νερό στην Τ.Κ Γαρεφείου μέχρι να αποκατασταθεί η σοβαρή βλάβη της γεώτρησης ύδρευσης.

Παρακαλώ πολύ όλους του κατοίκους της Τ.Κ. Γαρεφείου κυρίως τους κατοίκους του Κάτω Γαρεφείου να κάνουν οικονομία νερού και να χρησιμοποιήσουν πόσιμο νερό μόνο για τις βασικές ανάγκες προκειμένου να είναι επαρκές το πόσιμο νερό για όλες τις οικίες του χωριού.

Με αφορμή το γεγονός αυτό διαπιστώσαμε ότι υπάρχει υπερκατανάλωση του πόσιμου νερού από το γεμιστήρι το οποίο είναι συνδεδεμένο με το κεντρικό δίκτυο ύδρευσης , με αποτέλεσμα να χρησιμοποιείται άδικα νερό για άρδευση. Έτσι θα προχωρήσουμε σε αλλαγή του σημείου γεμιστηριού, από το τερματικό σημείο παροχής ύδρευσης σε κάποια γεώτρηση άρδευσης.

Έως σήμερα έχουμε κάνει τεράστια προσπάθεια για την αξιοποίηση όλων των πηγών και έχουμε καταφέρει σημαντικά αποτελέσματα για την επίλυση του μεγαλύτερου μέρους του προβλήματος. Το επόμενο βήμα είναι και η κατασκευή νέου μεγαλύτερου δικτύου ύδρευσης από την γεώτρηση έως το βοηθητικό τμήμα καθώς επίσης και η αύξηση ισχύος ρεύματος της γεώτρησης. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υπομονή και την κατανόηση.

Με εκτίμηση
για την Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας
Ο Πρόεδρος
Γεωργίου Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News