Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Αννα Βίσση: Με μπικίνι στα 60 της χωρίς ίχνος ρετούς (ΦΩΤΟ)

Στα 60 της χρόνια πόζαρε με μπικίνι μαγιό στην παραλία και στη συνέχεια «ανέβασε» τη φωτογραφία στην προσωπική της σελίδα στο instagram

Η Άννα Βίσση το Σάββατο το πέρασε στη Ζάκυνθο τραγουδώντας και κάνοντας βουτιές!

Η τραγουδίστρια βρήκε χρόνο να απολαύσει τις βουτιές της και να δει αγαπημένα της πρόσωπα στο νησί.

Στα 60 της χρόνια πόζαρε με μπικίνι μαγιό στην παραλία και στη συνέχεια «ανέβασε» τη φωτογραφία στην προσωπική της σελίδα στο instagram.

Διατηρεί κορμί «φέτες» καθώς γυμνάζεται καθημερινά και ακολουθεί ισορροπημένη διατροφή και τα αποτελέσματα όπως θα διαπιστώσετε είναι θεαματικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News