Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Φεστιβάλ Πόζαρ: 30 χρόνια Πυξ Λαξ σε μια βραδιά - Πλιάτσικας και Στόκας ένωσαν τις φωνές τους και μαζί μνήμες και ζωές (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Δείτε το απολαυστικό βίντεο που εξασφάλισε ο Γιώργος Καραγιαννίδης, καθώς επίσης και το απολαυστικό φωτορεπορτάζ του Aridaia News

Μία βραδιά που θα μείνει σε όλους αξέχαστη, χάρισαν οι Πυξ Λαξ στη σκηνή του Φεστιβάλ Πόζαρ, που διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά με επιτυχία ο Σύλλογος Νέων Λουτρακίου.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας ένωσαν τις φωνές τους και μαζί μνήμες και ζωές, μέσα από τις μεγάλες τους επιτυχίες ενώ χιλιάδες κόσμου, μαγικά το εισέπραττε.

Και συνεχίζουν να γιορτάζουν 30 απίστευτα χρόνια από την ίδρυσή τους, στήνοντας μεγάλες συναυλίες – γιορτές, αφιερωμένες στους χιλιάδες οπαδούς τους, που κάνουν τους Πυξ Λαξ, ό,τι ήταν, είναι και θα είναι για τη μουσική της χώρας μας: Την πιο δημοφιλή και επιδραστική μπάντα στην ελληνική μουσική σκηνή.

Στη σκηνή εμφανίστηκαν επίσης την Κυριακή σημαντικοί καλλιτέχνες όπως η Πωλίνα Βουλγαράκη και οι RdioActive, που ξεσήκωσαν το κοινό.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο που εξασφάλισε ο Γιώργος Καραγιαννίδης, καθώς επίσης και το απολαυστικό φωτορεπορτάζ του Aridaia News:
.




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News