Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Δήμος Αλμωπίας: 251.860 ευρώ για παρεμβάσεις συντήρησης και επισκευής σχολικών κτιρίων

Αναλυτικά οι εργασίες που προβλέπονται ανά σχολική μονάδα παρουσιάζονται στο παρακάτω πίνακα

Εγκρίθηκε η μελέτη που αφορά σε παρεμβάσεις συντήρησης και επισκευής των σχολικών κτιρίων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν εργασίες κυρίως χρωματισμών εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών που καλύπτονται από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, ύψους 148.100 ευρώ, ενώ οι υπόλοιπες εργασίες που αφορούν χρωματισμούς πέρα του προγράμματος, χωματουργικά, σκυροδέματα, κουφώματα, υδραυλικά, ασφαλτικά, καθώς και λοιπές εργασίες θα χρηματοδοτηθούν από τη ΣΑΤΑ σχολικών με το ποσό των 103.760 ευρώ.

Οι εργασίες θα βελτιώσουν τις υποδομές για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς αλλά και θα αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες εκπαίδευσης και εξασφαλίσουν καλύτερες συνθήκες υγιεινής και αισθητικής αναβάθμισης των σχολικών κτιρίων του Δήμου Αλμωπίας.

Αναλυτικά οι εργασίες που προβλέπονται ανά σχολική μονάδα παρουσιάζονται στο παρακάτω πίνακα:


Σημαντική η συμβολή του ειδικού συνεργάτη Δημάρχου Πολιτικού Μηχανικού Μπελιοβάνη Πολυχρόνη και της Τεχνικής Υπηρεσίας στη σύνταξη της μελέτης.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Η Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στα σχολεία μας και αντιμετωπίσαμε σημαντικά προβλήματα. Με αυτή τη μελέτη θα πραγματοποιήσουμε παρεμβάσεις σε πολλές σχολικές μονάδες και θα λύσουμε ζητήματα. Ήδη, τα προηγούμενα χρόνια έχουμε υλοποιήσει ανάλογες εργασίες σε πολλά σχολεία και συνεχίζουμε μέσα από σωστό προγραμματισμό και ιεράρχηση των προβλημάτων».

















2 σχόλια:

  1. Κουσιδης χρηστος4 Ιουλίου 2018 στις 10:25 μ.μ.

    Θα ηθελα να ρωτησω με ολο το σεβασμο προς αυτον που ανεδειξε το σημαντικοτατο προβλημα με τη σιτα στο 2 δημοτικο, αν οντως ειναι σιτα για παραθυρα η ειναι η γνωστη τηλεφωνικη εταιρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2 δημοτικο χωρις προαυλιο ακομααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News