Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

22 χρυσά μετάλλια και κατάκτηση τριών κυπέλλων από τον Αθλητικό Σύλλογο Καράτε της Αριδαίας «Η ΑΛΜΩΠΙΑ»

Ανακοίνωση

Με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία διεξήχθη το 26ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του παραδοσιακού συστήματος GOJU KAI KARATE DO στο Καναλάκι του νομού Πρέβεζας την Κυριακή 24-6-2018 με συμμετοχή των συλλόγων που ανήκουν στο σύστημα. Οι αθλητές διαγωνίστηκαν στα ΚΑΤΑ, στο ΚΟΥΜΙΤΕ, στα ομαδικά ΚΑΤΑ και στα ΜΠΟΥΝΚΑΙ.

Ο αθλητικός σύλλογος Καράτε της Αριδαίας Η ΑΛΜΩΠΙΑ έλαβε μέρος με 16 αθλητές και αθλήτριες και σε οργανωμένη αποστολή με επικεφαλής τον πρόεδρό του Βαϊβακανίδη Δημήτριο. Κατέκτησε την πρωτιά σημειώνοντας εξαιρετική εμφάνιση. Τα 22 χρυσά μετάλλια και η κατάκτηση τριών κυπέλλων δείχνει την επιτυχία του συλλόγου. Μικροί και μεγάλοι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα πολύ καλό αγωνιστικό κλίμα μεταξύ αθλητών και συλλόγων.

Ο αθλητικός μας σύλλογος συγχαίρει τους αθλητές του και ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της διοργάνωσης. Τους διοργανωτές, τους διαιτητές, τον αρχηγό του συστήματος, τους προπονητές καθώς και το πολύ ένθερμο ακροατήριο των φίλων του Καράτε που χειροκρότησαν και ενθάρρυναν την προσπάθεια των αθλητών.

Τα μετάλλια κατέκτησαν:

ΚΟΥΚΟΥΣΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 4 ΧΡΥΣΑ
ΚΑΝΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 3 ΧΡΥΣΑ
ΤΑΡΑΣΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 2 ΧΡΥΣΑ 1 ΑΡΓΥΡΟ
ΣΙΣΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 2 ΧΡΥΣΑ 1 ΑΡΓΥΡΟ
ΠΡΟΙΚΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 2 ΧΡΥΣΑ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ 2 ΧΡΥΣΑ
ΠΟΥΣΙΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 2 ΧΡΥΣΑ
ΤΖΑΤΣΗΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ 1 ΧΡΥΣΟ
ΚΟΥΒΡΑΚΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ 1 ΧΡΥΣΟ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ
ΠΟΠΤΣΗ ΕΛΕΝΗ 1 ΧΡΥΣΟ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ
ΚΕΒΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 1 ΧΡΥΣΟ
ΚΕΒΙΔΟΥ ΚΛΕΟΝΙΚΗ 1 ΧΡΥΣΟ
ΦΙΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ 1 ΑΡΓΥΡΟ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ 1 ΑΡΥΡΟ
ΚΟΒΑΤΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News