Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Εγκρίθηκαν 150.000 ευρώ για το Κέντρο Υγείας Αριδαίας: Βελτίωσης κτιριακών υποδομών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων

Ανακοίνωση

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ: Υπεγράφη η έγκριση σκοπιμότητας, του έργου «Βελτίωσης των κτιριακών υποδομών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων του Κέντρου Υγείας Αριδαίας»

«Βελτίωση των κτιριακών υποδομών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων του Κέντρου Υγείας Αριδαίας» Υπεγράφη η έγκριση σκοπιμότητας του έργου από τον Υπεάρχη Γιώργο Κύρκο. Η χρηματοδότηση του έργου ανέρχεται στο ποσό των 150.000 €.

Η έγκριση σκοπιμότητας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News