Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Ο Μπουτάρης υποψήφιος και για τρίτη θητεία στο δήμο Θεσσαλονίκης: «Θα είμαι Δήμαρχος έως 100 χρονών»

Ο κ. Μπουτάρης, είχε πρόθεση να ανακοινώσει επίσημα την πρόθεσή του για τον δήμο Θεσσαλονίκης μετά το καλοκαίρι, ωστόσο, η αλλαγή της ημερομηνίας των εκλογών επέσπευσε τη διαδικασία

Και επίσημα πλέον ο Γιάννης Μπουτάρης θα διεκδικήσει τρίτη δημαρχία στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Ο δήμαρχος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να κατέβει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο δημαρχιακό μέγαρο, με θέμα "Επίσπευση Εκλογών".

Ο κ. Μπουτάρης, ενημέρωσε τους αντιδημάρχους, τους εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους και τους προέδρους Νομικών Προσώπων του δήμου για την πρόθεσή του να κατέβει εκ νέου υποψήφιος, επαναλαμβάνοντας για μια ακόμη φορά τη δήλωση πως "θα είμαι δήμαρχος έως 100 χρονών".

Η αλλαγή της ημερομηνίας για τις δημοτικές εκλογές και το γεγονός ότι απομένουν δέκα μήνες μέχρι τις κάλπες, καθώς θα διεξαχθούν τον Μάιο του 2019 και όχι τον Οκτώβριο, οδήγησε τον κ. Μπουτάρη στην απόφαση να γνωστοποιήσει επίσημα τις προθέσεις του και να ζητήσει από τα στελέχη της διοίκησης του να εντείνουν το έργο τους και τις προσπάθειες τους για βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών προκειμένου να κερδίσουν για τρίτη φορά την εμπιστοσύνη των Θεσσαλονικέων.

Ο κ. Μπουτάρης, είχε πρόθεση να ανακοινώσει επίσημα την πρόθεσή του για τον δήμο Θεσσαλονίκης μετά το καλοκαίρι, ωστόσο, η αλλαγή της ημερομηνίας των εκλογών επέσπευσε τη διαδικασία.

Υπενθυμίζεται, πως στήριξη στην υποψηφιότητα του κ. Μπουτάρη για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης έχουν ανακοινώσει ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και το Κίνημα Αλλαγής, μέσω της προέδρου, Φώφης Γεννηματά.

15 σχόλια:

  1. Και όποιος τον ψηφίσει δίπλα είναι ο Θερμαικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτος ειναι δημαρχαρα, ειδαμε και τους γραβατομενους δημαρχους......φαγανε φαγανε φαγανε φαγανε τη ριμαξαν τη χωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙ ΠΙΝΟΥΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΠΡΩΤΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΟ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παπαγεωργοπουλος μόνο και 45εκατομ μέσα ο Δήμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να δείτε που θα βγει πάλι....μετα λέμε ότι μας φταίνε οι Σκοπιανοί,Αλβανοί,Τούρκοι, Βούλγαροι κτλ....
    Α ρε Γιανναρά όσο πιου πιου και να είσαι εσυ θα μας θαψεις.....με όλες τις έννοιες.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και φυσικά θα βγεί, τέρμα οι κλέφτες και οι ατσαλάκοτοι

      Διαγραφή
  6. Θα πείραζε αν ήταν δήμαρχος γραβατομένος σοβαρός ηθικός και αξιοπρεπής. Η γραβάτα μονόπλευρε τύπε είτε την έχεις είτε όχι δεν κάνει τον άνθρωπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελπίζω τουλάχιστον όποιος τον ψηφίσει να έχει την καλοσύνη να πέσει μέσα στον Θερμαϊκό μπας και τον φάει κανένας καρχαρίας και γύτώσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω επειδη θα τον ψηφισω καλα ειναι οταν πεσω στον θερμαικο να μου δωσεις και τη δικια σου να κανουμε ενα υπογειο γα....

      Διαγραφή
  8. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΡΕΙΤΟΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για τον 4.00 Είσαι θλιβερός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααα 6.32 ειναι γνωστος αμόρφωτος σχολιαστης ο 4.00 μεχρι πριν λιγο καιρο τον εξευτελιζα πλεον δεν μου δημοσιευει τα σχολια ο βαφειαδης.Εεεεε 4.00;με θυμασαι καθολου;Να σου θυμισω;Βγαλε τον σκασμ@....σου ξυπνησαν μνημες;

      Διαγραφή
    2. βρε βρε καλώς τον 11.47, καλώς τον ντεκαβλέ τύπο.

      Διαγραφή
    3. ρε 11.47 για πες, απ ολα αυτα που ηθελες να γινεις οταν ησουν μικρος σε κερδισε το "μαλακας";

      Διαγραφή
    4. Τα λογια σου 12.31 & 12.49 πολυ με στεναχωρησαν να κοιτα δεν μπορω να φαω....Αχαχαχαχαχα παλι ρομπα γινεσαι,δεν εχεις καθολου αξιοπρεπεια;Δεν μπορεις να καταλαβεις ποτε πρεπει να σταματας;Θελεις να σου πω ενα κολπο;Σταματα να πληκτρολογεις,απλο ε;Μια τελευταια ερωτηση θελω να σου κανω,τα παιδακια στην γειτονια σου δεν σε παιζουν και προσπαθεις να βρεις νοημα στην αδεια σου ζωη ςδω μεσα;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News