Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Ενισχύεται η Δόξα Μελισσίου - Την 1η Αυγούστου η «πρώτη» των Μαυραετών

Aνακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο, των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ του Μελισσίου, μετά τις σημαντικότατες μεταγραφές, με ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι, ενίσχυσε τη μεσοεπιθετική γραμμή με την απόκτηση του αρχηγού και σημαίας του Εθνικού, αλλά και της Αναγέννησης Γιαννιτσών Μιχάλη Κηλίκη, του Κώστα Καπουσούζη κορυφαίου φορ, από τη ΔΟΞΑ Μαυροβουνίου,των ιδιαίτερα ταλαντούχων, νεαρών μεσοεπιθετικών Ανδρέα και Μάριου Λουκίδη, του εξαιρετικού πορτιέρου με πολλές παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες Νίκου Δεληχατζή και το νεαρό και πολλά υποσχόμενο τερατοφύλακα από την Αναγέννηση Γιαννιτσών, Γεωργιάδη Αρχιμήδη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσορίζει τους νεοαποκτηθεντες και τους εύχεται ΥΓΕΙΑ και ΔΥΝΑΜΗ και καλή επιτυχία στην οικογένεια των Μαυραετών.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν οι μεταγραφικές κινήσεις των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ με δυο ΒΟΜΒΕΣ και θα καταστήσουν τη ΔΟΞΑ ένα από τα μεγάλα φαβορί για τη νέα σεζόν.

Ο προπονητής των Μαυραετών κάλεσε τους ποδοσφαιριστές την 1η Αυγούστου 2018, ημέρα Σάββατο και ώρα 18.00 ατο Δημοτικό Στλαδιο Μελισσίου για την έναρξη της προετοιμασίας.

Με ιδιαίτερα έντονους ρυθμούς ξεκίνησε και η προτοιμασία, οργάνωση και προβολή της 10ης ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ, της κορυφαίας ομολογουμένως, πολιτιστικής εκδήλωσης της Πέλλας, που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και του Δήμου Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News