Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

FC Γιαννιτσά: Ανακοινώθηκε η επιτροπή μεταγραφών και ο τεχνικός διευθυντής

Ανακοίνωση

Ανακοινώθηκε απο την την νεοσυστατη ομάδα Γιαννιτσά όπου θα μετέχει στην Γ' εθνική το όνομα του τεχνικου διευθυντη και η επιτροπή μεταγραφών , όπου θα χειριστουν τα μεταγραφι

Ανακοινώθηκε από την την νεοσύστατη ομάδα FC Γιαννιτσά όπου θα μετέχει στην Γ´ εθνική το όνομα του τεχνικού διευθυντή και η επιτροπή μεταγραφών , όπου θα χειριστούν τα μεταγραφικά θέματα του συλλόγου.

Η ομάδα αν και νεοσύστατη, λειτουργεί σε πολύ επαγγελματικά πλαίσια ήδη απόκτησε κεντρικά γραφεία στον πεζόδρομο Γιαννιτσών , Προπονητικό κέντρο σε συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας, Γραφείο Τύπου κ.α.

Το όνομα του τεχνικού διευθυντή της ομάδος είναι ιδιαίτερα γνωστό στην ποδοσφαιρική "πιάτσα" της Πόλης και ακούει στο όνομα Στέργιος Κιουρκας, που τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση και έπιασε αμέσως δουλειά.

Ορίσθηκε στην ομάδα επιτροπή μεταγραφών που αποτελείτε από τους ΤΕΟ Δανιηλίδη πρόεδρο , τον Ηλία Πανίδη αναπληρωτή πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή Στέργιο Κιούρκα, πάντα σε συνεργασία με τον προπονητή Δημήτρη Τομπάζη.

Το πολύ καλό όνομα των παραγόντων Δανιηλίδη και Πανίδη απο την θητεία τους στις προηγούμενες ομάδες απέναντι σε ποδοσφαιριστές, αποτελεί δέλεαρ για πολλούς ,απο παίκτες που ήδη έχουν εκφράσει την επιθυμία να συνεργαστούν με τη νέα ομάδα. Η επιτροπή μεταγραφών έχει οριοθέτησή στόχους και τις επόμενες μέρες αναμένεται να κλείσουν αξιόλογοι παίκτες που θα προκαλέσουν αίσθηση για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Η ομάδα αν και νεοφώτιστη έχει την δυναμική να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο,ο επιχειρηματικός κόσμος , αγνοί φίλαθλοι δείχνουν ότι αγκαλιάζουν την όλη προσπάθεια και αναμένεται μεγάλη προσέλευση κόσμου στον γενικό κάλεσμα γνωριμίας την προσεχή Δευτέρα 25 Ιουνίου στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News