Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Κάλεσμα στη συγκέντρωση γνωριμίας της νέας ομάδας F.C. Γιαννιτσά

F.C. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25-6

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση, να σας καλέσουμε, ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΟΣ FC ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ που θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας. Την Δευτέρα 25 Ιουνίου, στις 20:00 στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου Γιαννιτσών.

Το κάλεσμα είναι ανοικτό σε όλους και όλες εσάς, που θέλετε να έρθετε κοντά μας ,στην προσπάθεια που κάνουμε να Προβάλουμε σωστά το ποδόσφαιρο του Δήμου Πέλλας και των Γιαννιτσών.

Στην προσπάθεια αυτή σας θέλουμε όλους κοντά μας , θα πρέπει να ξεχάσουμε αν μας χωρίζει κάτι και θα πρέπει να θυμηθούμε αυτά που μας ενώνουν και αυτά δεν είναι άλλα πέρα από την αγάπη για το ποδόσφαιρο και την σωστή προβολή του ποδοσφαίρου των Γιαννιτσών και γενικότερο όλου του νομού μας σε εθνικό επίπεδο.

Σας περιμένουμε όλους τους φιλάθλους, παράγοντες ομάδων της πόλης και του Δήμου, Πολιτικούς φορείς, να μας γνωρίσετε και να ανταλλάξουμε γνώμες για το νέο εγχείρημα μας. Όλοι μαζί για μία νέα δυναμική αρχή στο ποδόσφαιρο του μεγαλύτερου Δήμου του νομού μας, όλοι μαζί για το καλό του αθλητισμού του Δήμου μας.

2 σχόλια:

  1. ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΝΩΘΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Τροποποιητική Συνέλευση, ήταν ανοιχτή μόνο για τα μέλη της πρώην πλέον, Δόξας Μαυροβουνίου. Μόνο αυτοί, μπορούσαν να συμμετέχουν. Γι' αυτό και υπήρχαν ελάχιστα άτομα.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News