Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Άρχισαν τα «παρατράγουδα» από τη συμφωνία: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει «εθνικός Μακεδόνας» στη γερμανική DW (ΒΙΝΤΕΟ)

Με νεώτερες δηλώσεις του ο Κώστας Σέλτσας επιχείρησε να ανασκευάσει, υποστηρίζοντας ότι οι δηλώσεις του μπορεί να έγιναν στη «Μακεδονική» ο ίδιος είναι Έλληνας και δεν αισθάνεται «Μακεδόνας»

Από την αποκαλούμενη «Μακεδονική» έκδοση της γερμανικής υπηρεσίας Deutsche Welle ξεκίνησαν τα παρατράγουδα για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

Λίγες μόνον ώρες μετά την υπογραφή της συμφωνίας από τους κ.κ. Τσίπρα και Ζάεφ και πριν ακόμα στεγνώσει το μελάνι, η υπηρεσία φιλοξένησε δηλώσεις του βουλευτή Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Σέλτσα σύμφωνα με τις οποίες ο Σέλτσας είναι ο... μοναδικός βουλευτής στο ελληνικό κοινοβούλιο που δηλώνει... «Μακεδόνας»!

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δηλώσεις Σέλτσα στη DW έγιναν στην αποκαλούμενη «Μακεδονική» γλώσσα και μετάξυ άλλων δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος για τη συμφωνία επίλυσης του ονοματολογικού.

Μόλις δημοσιοποιήθηκαν οι δηλώσεις του κ. Σέλτσα, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανασκέυασε, υποστηρίζοντας ότι οι δηλώσεις του μπορεί να έγιναν στη «Μακεδονική» την οποία γνωρίζει αλλά ο ίδιος είναι Έλληνας και δεν αισθάνεται «Μακεδόνας».

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του SKAI:

12 σχόλια:

  1. Τα ρεζίλια οι βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ. Αν ξέρανε τι είναι και τι κάνουν θα αυτοκτονούσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας ξυπνήσει επιτέλους ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλληνες εδώ και τώρα να ξεκινήσουμε εμπάργκο απο μονιμας στους σκοπιανους και αγριο κυνήγι στους προδοτες του Έθνους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγά μη σκίσεις κανα καλσόν

      Διαγραφή
    2. Απο το δικο σου θα αρχίσω

      Διαγραφή
    3. Καταπιεσμένη μειονότητα οι φιλοσκοπιανοι των ευρύτερων περιοχών.
      Τώρα και με εκπρόσωπο στο ελληνικό κοινοβούλιο

      Διαγραφή
    4. 8.56 για ν αρχίσεις απ το δικο μου πρέπει νασε ΑΝΤΡΑΣ, αν δεις τον δικο μου θα νιώσεις απογοητευση παπαρίδι

      Διαγραφή
  4. να ελεχθούν όλοι αυτοί που δημιουργουν ψεύτικες πολώσεις με τους γείτονες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ελεγχθούν όλοι αυτοι που συντάσσονται με τους γείτονες ως προδότες

      Διαγραφή
  5. Βάλε την γραβάτα σου και μην μιλάς φιλοσκοπιανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι εσείς που για να υποστηρίξετε τον Τσίπρα, κατηγορείτε για εθνοκαπήλους τους άλλους, πέστε μου σε έναν αγώνα ποδοσφαιρικό χάριν συντομίας, πως θα αποκαλεί τον σκοπιανό ο εκφωνητής; ΣΊΓΟΥΡΑ ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ο... ! Και εγώ ρε γ....το που είμαι από την Μακεδονία την γνήσια, ποιος θα είμαι τότε; Κρίμα που δεν καταλαβαίνετε το λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπραβο στον Σελτσα αν και ξερει τι θα του συρουν ειχε το θαρρος της αποψης του.Οσο για εσας τους γηγενεις μαθετε τη εγινε με την μακεδονια απο τους προπαππουδες σας και μετα βγειτε σε ολλα τα συλλαλητηρια.Α και προσεξτε να μη μιλατε την γλωσσα τον παππουδων σας γιατι θα σας πουν σλαβομακεδονες και μετα αντε να τους εξηγησεις οτι δεν κατεβηκες τον 6αιωνα μ.χ ως σλαβος.Οποιος θελει μπορω να του δειξω οτι απο το 1923 υπαρχει συμβολαιογραφικο εγγραφο που αναφερεται μακεδονικη γλωσσα και γινεται μετεφραση απο τα Ελληνικα στα Μακεδονικα και ταναπαλιν.Aridaia news στην διαθεση σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News