Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Έδεσσα: Χορευτές σχημάτισαν με τα σώματά τους τον χάρτη της Μακεδονίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Ο Σύλλογος Ποντίων Έδεσσας «Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς» πραγματοποίησε το 7ο Αντάμωμα Ελληνικών Παραδόσεων στην Έδεσσα «Ο χορός είναι ζωή» χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο «Φόρης Γεντζής» Έδεσσας, με την αρωγή της Π.Ε. Πέλλας, της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Έδεσσας και του δήμου, και με την υποστήριξη των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής.

Στην εκδήλωση πολιτιστικοί σύλλογοι παρουσίασαν χορούς από τη Μακεδονία, τον Πόντο, τη Θράκη, την Μικρά Ασία και την Ήπειρο με περισσότερους από 1500 χορευτές να σχηματίζουν το χάρτη της Μακεδονίας με τα σώματα τους!

Δείτε το βίντεο:
.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο για όλα. Η εκδήλωση ήταν τέλεια. Οι βολευτάδες καλά έκαναν και δεν πάτησαν τη ποδάρα τους Δεν τους θέλουμε γενικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο σας ωραία εκδήλωση.δε είχαμε δει όμως ανακοίνωση σχετικά με την εκδήλωση.συγχαρητιρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News