Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Γ. Σηφάκης: «Η συμφωνία είναι πολύ καλή για την χώρα μας - Κραυγές και χουλιγκανικές αντιδράσεις στημένων και παρασυρμένων»

"Παντού οι εθνικιστές, οι συντηρητικοί και οι έμποροι πατριωτισμού ίδιοι είναι.. και ακριβώς τα ίδια λένε"

Γίνεται και ο Σαμαρομητσοτάκης και ο Ιβάνοφ να έχουν δίκιο συγχρόνως;

Παντού οι εθνικιστές, οι συντηρητικοί και οι έμποροι πατριωτισμού ίδιοι είναι.. και ακριβώς τα ίδια λένε.

Η συμφωνία είναι πολύ καλή για την χώρα μας, εξ αυτού προέρχονται και οι δυσκολίες στην γείτονα, κατοχυρώνει και μέσα στο γράμμα της την Ελληνικότητα της Αρχαίας Μακεδονίας, αλλάζει το όνομα των γειτόνων για όλες τις χρήσεις ( διεθνείς και εσωτερικές) και τους αναγκάζει να αλλάξουν και το σύνταγμα τους.

Όποιοι δεν την διαβάσατε να το κάνετε, όποιοι αντιμετωπίζετε τα Εθνικά θέματα με λογική.. χούλιγκαν να ξέρετε ότι το πρόβλημα θα λυθεί με πατριωτικό τρόπο, υπευθυνότητα και νηφαλιότητα και εσείς θα σπεύδετε μονότονα "εξοργισμένοι" να ακολουθείτε τους ακροδεξιούς, τον Αμβρόσιο που χτυπά τις καμπάνες πένθιμα, τον Γεωργιάδη και τους κάθε λογής εμπόρους πατριωτισμού που πολιτικά κινούνται από τα δεξιά και πέρα...

Και κυρίως αυτούς που θέλουν να το εκμεταλλευτούν μήπως, κατά λάθος, ρίξουν την κυβέρνηση για να μην πάνε φυλακή (ΝOVARTIS, KEEΛΠΝΟ, εξοπλιστικά κλπ) και να μην ελεγχθούν.

Η χώρα βγαίνει από τα μνημόνια, η ανεργία μειώνεται, οι εξαγωγές αυξάνονται, οι επενδύσεις αυξάνονται, έχει ανακτήσει το διεθνές κύρος της και μπορεί να επιλύει και Εθνικά θέματα δεκαετιών χωρίς να υπολογίζει κραυγές και χουλιγκανικές αντιδράσεις στημένων και παρασυρμένων που έτσι και αλλιώς ήταν με την συντήρηση και την μαυρίλα (όπως φαίνεται από την πολιτική ταυτότητα όσων αντέδρασαν με υβριστικό τρόπο στην δημοσίευση μου με το διάγγελμα του πρωθυπουργού).

Γιάννης Σηφάκης
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας

38 σχόλια:

  1. Ρε εσεις παίζει όταν σας φτύνουν να νομίζετε ότι βρέχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Της στιμενες κραυγες θα της δείτε στης εκλογές και μετα στα δηκαστηρια που θα δηκαστηται για έσχατη προδοσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα ταισε πρώτα το πουλί γιατι εμεινε χρονια νηστικό, και να σε ρωτήσω ρε πιτσιρίκο....τη μάνα σου Αλέκα τη λεν;

      Διαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΗΦΑΚΗ,
    Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ
    Paul Joseph Goebbels (Göbbels), 1897-1945 , Γερμανός υπουργός προπαγάνδας των Ναζί

    Οσοι μειωνετε τα συλλαλητηρια με βαση αυτό και ταυτοχρονα εκθειαζετε το gay pride, βαστατε μισο λεπτο το string σας νας σας γειωσω.
    Εγιναν 2 συλλαλητήρια και ηταν μεγαλειωδη. Η κυβέρνηση (η αριστερη του λαου δηλαδη), αντι να τα αφουγγραστει οπως επιτασει η δημοκρατία, προσπαθησε με χιλιους δυο τροπους να τα μειωσει και να τα λοιδωρησει. Και δεν χρειάζεται να υπενθυμισω τους τροπους, ειναι γνωστοί.
    Αυτο δειχνει τον χαρακτηρα του Τσιπρα και των στελεχων του.
    Ολα τα υπολοιπα ειναι απλα για να παιρνετε το μεροκαμματο σας.
    Γιατι ακομα και εαν ειχατε διαφορετικη άποψη επι του θεματος, μονο ενα κατακαθι της κοινωνιας θα λοιδορουσε μερικα εκατ. ανθρωπους που βγαινουν στους δρομους (ακομα και αυτους που δεν βγηκαν), για να υποστηριξουν την πατριδα τους.
    Ειστε απλα καταπτυστοι. Δεν διαφερετε απο τους δοσίλογους της κατοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΑ ΝΙΑΝΙΑΡΑ, ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ

      Διαγραφή
    2. ποσα περνεις για να βριζεις τσογλανακι?

      Διαγραφή
    3. τζαμπα βριζω φασιστακη

      Διαγραφή
    4. ο μεγαλυτερος φασισμος ειναι να αποκαλεις φασιστα οποιον διαφωνει μαζι σου, τελικα ή πονηρος εισαι και τα περνεις ή χρησιμος ηλιθιος

      Διαγραφή
    5. 12.21 ως κι δω μα..κας πιαστηκες τουλαχιστον οι αλλοι πληρωνονται για μια τυροπιτα.

      Διαγραφή
  4. Χουλιγκάνοι και προσκυνημένοι, στατέσσερα, όλοι εσείς, οι ολίγιστοι την Ελλάδα επιχειρείτε να διχάσετε Ιστορίης Ελλήνων αποδεκτικά παραδσετε, ήττα να επιδώσετε. Μήπως δεν γνωρίζεις, τί λέγεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σηφάκη ξέρεις καλά ότι στο Ν. Πέλλας ακούγεται η Μακεδονική γλώσσα όπως την ονομάσατε εσείς πλέον τα εντόπικα και τραγουδάν το Φύγετε Έλληνες από την Μακεδονία. Σε λίγα χρόνια τα προβλήματα θα γίνουν τεράστια στην περιοχή μας και θα ευθύνεσε εσύ με αυτά που πράτεις. Α και μην πατήσεις το πόδι σου στον Δήμο Πέλλας σύμφωνα με την ανακοίνωση του Στάμκου. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συγνώμη αλλά το παραμύθι με τους κακούς γείτονες μέχρι πότε θα το τρώγαμε ρε παιδια? έλεος ...άντε να πάμε παρακάτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντροπη και μονο ντροπη πας ν διχασεις τον κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και ποιος σου είπε ότι δεν θα ήταν καλύτερα αν δεν είσασταν εσείς κ τα θλιβερά 3 χρόνια Τώρα.. ο Ενφια ανέβηκε, οι συντάξεις κόπηκαν, εποπτεία Μέχρι το 2059 , δέσμευση 25 δις περιουσία κρατική.. κλπ κλπ αλλά με πλευρό το σανό δεν το τρώμε πλέον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...παντως σου επειτρεπουμε και δεν απαγορευουμε να πας να γα....

      Διαγραφή
  9. Σε ποιο πλανήτη ζει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλα να παθετε οσοι τον ψηφισατε.δεν εινσι απο δω ο ανθρωπος.δεν ειναι μακεδονας.ας διαβασει φεισμπουκ απο κατω τι του σερνουν ποσο τον αγαπαει ο κοσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν πειραζει αυτος σας αγαπαει και εχει ορχεις να λεει αυτο που πιστευει

      Διαγραφή
    2. ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ

      Διαγραφή
    3. Μεγαλύτερο φασιστομουτρο 4:28 Από σένα δεν υπάρχει. Όταν δεν έχετε τι να αποντησετε η τι να πείτε λέτε την γνωστή πλέον κουβέντα. Είστε για λύπηση

      Διαγραφή
  11. Είσαι όντως εξωγήϊνος Ψηφάκη δεν υπάρχει άλλη εξήγηση...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ? ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΞΩΓΙΗΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ;

      Διαγραφή
    2. 10.35 αχαχαχαχαχαχαχα χουντικο λεει ο φασιστας εεεεε ο φιλος ηθελα να πω.

      Διαγραφή
    3. 12.11 να σε ρωτησω; αν δεν ησουν μαλακας τι θαθελες νασε;

      Διαγραφή
    4. Οοοοο τι μου ειπες;Λοιπον βγαλε τον σκασμο τωρα...

      Διαγραφή
    5. βαζω στοιχημα ρε 1.12 πως πρεπει νασε βιασμένος απο χουντικο κατακάθι, καυμένο αγόρι, απ οτι βλεπω δεν εχεις και παρέα, πάνε αν μπορείς σε κάνα μοναστήρι εκεί θα γουστάρεις να το δείς.

      Διαγραφή
    6. 10.35 eisai olo to xrono makakas h kaneis kai diakopes??

      Διαγραφή
    7. 8.14 ωραια ειπες την μαλα... σου και τωρα βγες εξω στην αυλη ξεκινα να κανεις σβουρες γυρω απο τον ευατο σου και φωναζε ΚΑΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΝΩ.....πολυ λασκα σ αφησα θα σε τιμωρησω ατιθασο κοριτσι

      Διαγραφή
  12. ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΧΥΔΑΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ. ΠΑΣ ΜΗ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ, ΦΑΣΙΣΤΑΣ. ΣΗΦΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και αυτος το βιολι του...και εκτος αυτου ειναι και ανιστορητος και προσβλητικος απευθυνομενος στους πολιτες του νομου Πελλας, αλλα δεν χρειαζεται να βριζουμε, υπαρχουν πιο απλα και δραστικα πραγματα που μπορουμε να κανουμε. Μαζευουμε υπογραφες και υποχρεωνουμε τον δημο μας να τον χαρακτηρισει και επισημα με ψηφισμα ως ανεπιθυμητο προσωπο στην περιοχη μας με οτι αυτο συνεπαγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η δημοκρατια σας περισευει, η φασιστικη σας νοοτροπια δεν σας επιτρεπει να ακουτε και διαφορετικες αποψεις

      Διαγραφή
    2. 10.33 άλλο ακούω και άλλο αποδέχομαι.Τσέκαρε την ανάρτηση του 10.38 και έλα να μου πεις μετά αν η απαράδεκτη συμφωνία που υποστηρίζει ο Σηφάκης, ξεπουλαει ή όχι την χώρα.Μόνο και μόνο που αναγνωρίζει έθνος, γλώσσα και όνομα, η συμφωνία κρίνεται απαράδεκτη και κατάπτυστη.Αξίζει να αναφερθεί πως το απαράδεκτο 'Βορεια Μακεδονία' θα αναγράφεται μόνο στα επίσημα έγγραφα, ενώ στην καθημερινότητα, θα επικρατήσει απλά το σκέτο Μακεδονία.Όπως ακριβώς έγινε και με την Ουρουγουάη η οποία κανονικά είναι 'Ανατολική Δημοκρατία της Ουρουγουάης'.Πώς λοιπόν έρχονται και μας λένε ότι διαφύλαξαν την ιστορία της αρχαίας Μακεδονίας και την διαχώρισαν από τα όσα πάνε να υπογράψουν, όταν και όνομα και έθνος και γλώσσα αναγνώρισαν στους Σλάβους γείτονες;Σε λίγο λογικά θα έρθουν να μας πουν το ανέκδοτο που ειχε πει ο Σωτήρης Μουστάκας.Που ο Αλέξανδρος τελικά λεγόταν Αλεξάντροβιτς και ο Βουκεφάλας Ζασταβα.Μόνο που αυτοί δε θα το λένε ως ανέκδοτο αλλά θα κυριολεκτούν.

      Διαγραφή
  14. Θα ήθελα να μας απαντήσει ο κύριος Σηφάκης αν θέλει να λέγεται εκπρόσωπος του τόπου μας γιατί δε κάνετε δημοψήφισμα Κυριε Σηφάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιαννη εχεις πραγματι απιδια, χαρας το κουραγιο σου ρε μαγκα, η αλλη η κλωσσα δεν ακουγετε, που κλωσαει αραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  16. Translate this page
    EN
    FR
    DE
    ES
    RU
    AR
    21.7K

    336

    26
    Google +
    22

    (Ανανέωση - Αρχικό κείμενο 14/06/20180, 21:32): Η Θεσσαλονίκη θα είναι το λιμάνι των Σκοπίων βάσει της συμφωνίας Τσίπρας-Ζάεφ για την νέα «ονομασία» της FYROM, και την πρακτική εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου για την Θάλασσα για το «περίκλειστο» κράτος της Βόρειας Μακεδονίας, το οποίο στερείται ακτών και θάλασσας.

    Η συμφωνία δηλαδή κατοχυρώνει δικαιώματα της «Βόρειας Μακεδονίας» ως «περίκλειστο» κράτος για ελεύθερη πρόσβαση στο Αιγαίο, εκμετάλλευση της ελληνικής ΑΟΖ, διεξαγωγή αλιείας στις ελληνικές θάλασσες, χρήση των ελληνικών λιμένων και απόκτηση ναυτικού εμπορικού Στόλου και ναυτικής σημαίας.

    Βάσει του άρθρου 69 της Διεθνούς Σύμβασης για το Δίκαιο της Θάλασσας και της Σύμβασης του ΟΗΕ (1982) για ένα περίκλειστο κράτος (όπως η «Βόρεια Μακεδονία» κατά τον Α.Τσίπρα), με βασικό δικαίωμα του την πρόσβαση του προς την πλησιέστερη θάλασσα (Αιγαίο) μέσω του παράκτιου κράτους διέλευσης έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί τα λιμάνια των χωρών που έχουν πρόσβαση στην θάλασσα, όπως είναι η Θεσσαλονίκη, η οποία θα γίνει και έδρα του εμπορικού στόλου των Σκοπίων με ναυτική σημαία για τα πλοία τους (Μακεδονική) και δικαίωμα ακόμα και χρήσης της ΑΟΖ της παράκτιας χώρας (Ελλάδα) για έρευνες!

    Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του pronews.gr ο υποστράτηγος ε.α. Γιώργος Μακρίδης, πρώην Διευθυντής Γεωγραφικού Σώματος του ΓΕΣ, Εθνικός Εμπειρογνώμων στον ΟΗΕ για την Τυποποίηση των Γεωγραφικών Ονομάτων (1996-2005) και Τοπογράφος Μηχανικός ΕΜΠ, απάντησε ως εξής: «Δυστυχώς είναι έτσι: Η Θεσσαλονίκη θα γίνει το επίνειο των Σκοπίων και η σημαία της «Βόρειας Μακεδονίας» θα κυματίζει πλέον στον χώρο που δικαιούται από το άρθρο 69 της Σύμβασης του Modego Bay να της παραχωρηθεί, αφού πλέον τους αναγνωρίσαμε ως κράτος με αυτή την ονομασία.

    Τα «περίκλειστα» κράτη αποτελούν μια ειδική κατηγορία κρατών αφ' ης στιγμής δεν βρέχονται από θάλασσα. Εκ των πραγμάτων δεν διαθέτουν δική τους χωρική θάλασσα, συνορεύουσα ζώνη, υφαλοκρηπίδα και αποκλειστική οικονομική ζώνη.

    Η Ελλάδα αφ' ης στιγμής συνορεύει με ένα περί­κλειστο κράτος, την λεγόμενη «Βόρεια Μακεδονία» θα επιτελεί ρόλο κράτους διέλευσης. Θα μπορεί να έχει εμπορικό και αλιευτικό στόλο, αλλά και να κάνει έρευνες σε όλο το Αιγαίο σε συνεργασία με την υπ'αριθμόν 1 σύμμαχός της, την Τουρκία. Πιο καταστροφική συμφωνία για τα ελληνικά συμφέροντα, δεν θα μπορούσα να φανταστώ, πραγματικά».


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΖΑΕΦ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. σε δεκα χρονια θα ταχουμε ξεχασει ολα....και η ζωη συνεχιζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα
      Αφού θα είσαστε στο δικό σας κράτος

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News