Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018

Γ. Καρασμάνης στη Βουλή: «Προέρχομαι από την γενέτειρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, την Πέλλα»

«Στην πολιτική δεν υπάρχει γομολάστιχα για να διαγράψει λάθη και ευθύνες»

Με έναν συναισθηματικά φορτισμένο λόγο, ο Γιώργος Καρασμάνης βροντοφώναξε από το βήμα της Βουλής αυτό που είχε πει ο Εθνάρχης Καραμανής, ότι «Η Μακεδονία είναι μία και αυτή είναι Ελληνική».

Όπως είπε ο Βουλευτής ΝΔ Πέλλας, «προέρχομαι από την γενέτειρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, την μητρόπολη του ελληνισμού, την Πέλλα. Περπατώντας ανάμεσα σε μνημεία, μάρτυρες μιας ιστορίας που κανένας δεν μπορεί να παραχαράξει».

Στη συνέχεια ο κ. Καρασμάνης αναρωτήθηκε αν έχουν τη συνταγματική νομιμότητα να υπογράψουν μια τέτοια συμφωνία και τόνισε απευθυνόμενος προς τους Βουλευτές της Κυβέρνησης ότι «αν ψηφίσετε όχι εγκρίνετε την ανιστόρητη και επικίνδυνη συμφωνία, θα έχετε δημιουργήσει νομικές δεσμεύσεις και συνέπειες για τη χωρά, δεν θα υπάρχει επιστροφή».

Και κατέληξε: «Στην πολιτική δεν υπάρχει γομολάστιχα για να διαγράψει λάθη και ευθύνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News