Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Σημαντική βράβευση για το Ούζο Μακεδονίας Αρχοντικό της Οικογένειας Μελισσανίδη

Η ποτοποιία Μελισσανίδη διαχρονικά διαφημίζει με τα προϊόντα της την περιοχή μας σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο

Ως ένα από τα καλύτερα Ούζα στην Ελλάδα βραβεύτηκε το Ούζο Μακεδονίας Αρχοντικό της Οικογένειας Μελισσανίδη στον διεθνή Διαγωνισμό Γευσιγνωσίας και Συσκευασίας Τροφίμων, Οίνων και Ποτών, OLYMP Awards 2018 που διεξήχθει στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες.

Πρόκειται για τη συνάντηση των καλύτερων παραγωγών τροφίμων, οίνων και ποτών σε Ελλάδα και εξωτερικό μέσα από μια μοναδική διοργάνωση με θέμα την γευσιγνωσία μοναδικών προϊόντων του αγροτοδιατροφικού τομέα.

Ελληνικές αλλά και ξένες επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών έστειλαν τα αντιπροσωπευτικά δείγματα τους.

Η ποτοποιία Μελισσανίδη διαχρονικά διαφημίζει με τα προϊόντα της την περιοχή μας σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.

Εμείς τους συγχαίρουμε γι’ αυτή τη μεγάλη επιτυχία που ήρθε μέσα από δουλειά πολλών χρόνων και ευχόμαστε να ακολουθήσουν ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News