Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Μαζικά στις Πρέσπες τα Ποντιακά Σωματεία της Αλμωπίας - Ζητούν από τους Βουλευτές να καταψηφίσουν το «Βόρεια Μακεδονία»

Ανακοίνωση για τη μετάβαση στο συλλαλητήριο στις Πρέσπες που οργανώνουν τα Ποντιακά Σωματεία Δήμου Αλμωπίας

Η Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας , ο σύλλογος Ποντίων Χρύσας -Τσακωνων -Ροδωνιας " Ο Πόντος", ο λαογραφικός σύλλογος Ποντίων Αψαλου , ο μορφωτικός - πολιτιστικός σύλλογος Ριζοχωριου ‘’Τοξιδου Ελένη’’ , ο μορφωτικός σύλλογος Νεοχωρίου και ο μορφωτικός σύλλογος Νότιας μετά το άκουσμα της μετονομασίας των Σκοπίων σε Βόρεια Μακεδονία αποφάσισαν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που θα λάβει χώρα στις Πρέσπες την Κυριακή 17 Ιουνίου για να δηλώσουν την έντονη εναντίωση τους σ αυτή την πολιτική απόφαση.

Είμαστε αντίθετοι να λάβουν τα Σκόπια οποιοδήποτε σύνθετο όνομα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία.

Καλούμε όλους εσάς να δηλώσετε την έντονη άρνηση σας , δηλώνοντας τη συμμετοχή σας και μεταβαίνοντας μαζί μας στις Πρέσπες σαν "γροθιά" για την κατάργηση αυτής της απόφασης.

Τηλέφωνα για να κλείσετε θέση: 6979356460 (Παπαδόπουλος Θεόφιλος )

Τοποθεσία αναχώρησης : πλατεία Αγγελή Γάτσου.

Τιμή εισιτηρίου 5€/ άτομο

Υ.Σ. Απαιτούμε απο τους Βουλευτές του Νόμου Πέλλας να καταψηφίσουν αυτό το αισχρό νομοσχέδιο και να λάβουν μια ξεκάθαρη θέση επί του θέματος

1 σχόλιο:

  1. Για να απαιτησουμε πρέπει να πάμε έξω από τα σπίτια βουλευτων! Τέλος τα λόγια σηκωθητε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News